Ludovic Orban si-a anuntat candidatura la presedintie: „Niciodata nu mi-as fi imaginat ca, sub masca de neamt, se poate ascunde un caracter atat de josnic”

173

Presedintele partidului Forta Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat vineri, la Sibiu, ca intentioneaza sa candideze la Presedintia Romaniei, dar si ca presedintele Klaus Iohannis i-a produs cea mai mare dezamagire dintre toti cei alaturi de care a facut politica.

„Cu siguranta. Daca ma uit pe scena politica romaneasca, imi dau seama ca e o afirmatie de bun simt, exprimarea unei intentii de a candida la Presedintia Romaniei. Plus ca, va mai spun inca o data, dupa ce te-ai fript cu ciorba, sufli si in iaurt. Foarte greu as mai putea sa iau decizia sa mai sprijin pe altcineva”, a spus Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa, citat de Agerpres.

Orban s-a declarat dezamagit de presedintele Klaus Iohannis.

„Cea mai mare dezamagire care mi-a provocat-o vreodata un om alaturi de care am facut politica este dezamagirea provocata de Klaus Werner Iohannis. Niciodata nu mi-as fi imaginat ca, sub masca de neamt pe care si-a pus-o, sub masca euro-atlantista pe care si-a pus-o, se poate ascunde un caracter atat de josnic, o lipsa de onestitate si de empatie fata de romani si atata cinism si lipsa de sensibilitate fata de Romania, rareori mi-a fost dat sa vad. (…) Eu ma consider responsabil pentru ca am sustinut un astfel de politician”, a declarat Orban.

Ludovic Orban si alti parlamentari din Forta Dreptei au luat parte vineri, la Sibiu, la lansarea grupului de initiativa teritoriala a partidului. Deputatul Constantin Sovaiala este coordonatorul grupului de la Sibiu, din care mai fac parte alti 13 membri, majoritatea fosti liberali.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos