Ludovic Orban: Tantica inculta, analfabeta, din ce in ce mai tupeista si mai obraznica, comite o crima cu premeditare impotriva economiei!

352

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca „tantica inculta, analfabeta, dar din ce in ce mai tupeista si mai obraznica, comite o crima cu premeditare impotriva economiei romanesti”.

„In ziua aniversarii Revolutiei Romane, in ziua preluarii simbolice a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene de la Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, in seara practic a ultimei zile de lucru din acest an cand putini sunt aceia care pot sa reactioneze, tantica inculta, analfabeta, dar din ce in ce mai tupeista si mai obraznica, comite o crima cu premeditare impotriva economiei romanesti, si asa suferinda dupa loviturile anterioare incasate de la pleiada de nechemati rataciti pe la butoanele guvernului si ministerelor“, a scris Ludovic Orban pe contul sau de Facebook.

Presedintele PNL ii transmite urmatorul mesaj Vioricai Dancila: „De astazi nu va mai acord nicio circumstanta, duduie. Prostia afisata a fost doar o aparenta. In realitate, astazi am inteles ca nu sunteti asa de lipsita de inteligenta cum ati mimat foarte bine pana acum. Dar mult, mult mai rea decat ati vrut sa pareti pana acum. si chiar daca nu intelegeti chiar tot ce faceti, ticalosiile le intelegeti foarte bine. Si le faceti nu din frica, ci din convingere“.

Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru introducerea noilor taxe, a anuntat premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei. Langa premierul Dancila se afla si un scaun rezervat presedintelui Klaus Iohannis, care insa nu a mers la sedinta.

Sursa: News.ro