Ludovic Orban: Vointa exprimata de cetateni este litera de lege! Luni vom depune la Parlament proiectul de revizuire a Constitutiei!

358

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca liberalii vor depune luni la Parlament proiectul de revizuire a Constitutiei.

„Curtea Constitutionala a validat referendumul initiat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Pentru noi, vointa exprimata de cetateni este litera de lege. Am elaborat proiectul de revizuire a Constitutiei, l-am prezentat opiniei publice, l-am inaintat partenerilor din opozitie, semnatari ai Pactului pentru Europa, propus de presedinte. Luni il vom inainta in Parlament”, a scris Ludovic Orban joi pe Facebook.

Liderul liberalilor solicita partidelor din coalitia guvernamentala sa sustina proiectul PNL, motivand ca altfel se vor „plasa impotriva romanilor si risca sa dispara de pe scena politica”. Orban mai afirma ca referendumul de aprobare a modificarilor constitutionale ar trebui organizat odata cu primul sau cu al doilea tur al alegerilor prezidentiale.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos