Lui Codrin Stefanescu ”i-a sarit mustarul” in direct la Romania TV: ”Kovesi mi-a anchetat guvernul si acum SCAPA? E o rusine in toata galaxia decizia ministrului Justitiei!”

555

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a reactionat  foarte furios dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca nu cere revocarea lui Kovesi si Lazar din fruntea parchetelor.

„Este o zi penibila, o rusine, sunt dezamagit total, ca si alte milioane de simpatizanti”, a declarat Stefanescu la Romania TV, scrie aktual24.ro.

„Nu e vina noastra ca s-a intamplat asa, e opinia ministrul Justitiei. Procurorii astia mi-au anchetat guvernul meu, al PSD, si scapa. E o rusine in toata galaxia sa-l aud pe ministru cu un blablabla in care n-a zis nimic”, a adaugat Codrin Stefanescu.

Ministrul Justitiei a declarat, miercuri, ca nu se impune o solicitare de revocare a celor doi procurori-sefi.

„Evaluand toti factorii de constitutionalitate, legalitate si oportunitate am apreciat ca in acest moment nu este oportuna declansarea mecanismului institutional de revocare a procurorului general si a sefei DNA”, a concluzionat Toader.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos