Loading...
Lui Dragnea i-au fugit lăudătorii! Firea și Olguța au ales să se distanțeze de ”daddy” și au absentat la CEx, preferând în schimb vacanțele exotice! – Circul Politic

Lui Dragnea i-au fugit lăudătorii! Firea și Olguța au ales să se distanțeze de ”daddy” și au absentat la CEx, preferând în schimb vacanțele exotice!

Cele mai fidele sustinatoare de pana acum ale lui Liviu Dragnea, Gabriela Firea si mai ales Olguta Vasilescu, au gasit o solutie convenabila sa se distanteze de cel pe care pana mai ieri il sustineau fierbinte. Cele doua au plecat in vacanta chiar cand Dragnea avea mai mult nevoie de sprijinul lor.

Sedinta CEX de astazi a fost nu numai un moment prin care Mihai Tudose si Liviu Dragnea au avut o prima reglare de conturi, dar fiecare dintre cei doi a dorit sa testeze cata sustinere mai are in partid. Tudose a dorit sa vada cine i se alatura iar Dragnea sa afle cine il mai sustine.

In tabara Tudose s-au situat, in mod evident, trei nume grele: vicepremierul Marcel Ciolacu, presedintele executiv al PSD Niculae Badalau si Marian Oprisan. Dragnea s-a bucurat doar de sustinerea lui Codrin Stefanescu, alaturi de care a aparut la sediul PSD, si a Rovanei Plumb. Alte doua nume grele, care ar fi contat enorm in batalia cu Tudose, au preferat sa chiuleasca, semn ca si-au parasit seful. Este vorba despre Gabriela Firea si Lia Olguta Vasilescu.

Ambele si-au gasit destinatii de vacanta cat mai departe de Bucuresti tocmai in aceasta perioada. Olguta Vasilescu se afla in Cuba impreuna cu concubinul ei, Claudiu Manda, in timp ce Firea a plecat pe neasteptate in Spania, la Valencia, impreuna cu Pandele.

Meciul cel mare dintre Dragnea si Tudose s-a amanat pentru 29 ianuarie, cand este programata o noua sedinta CEX a PSD la Iasi.

Sursa: aktual24.ro

Screen Shot 2018-01-08 at 22.09.00olguta

Lui Dragnea i-au fugit lăudătorii! Firea și Olguța au ales să se distanțeze de ”daddy” și au absentat la CEx, preferând în schimb vacanțele exotice! was last modified: ianuarie 9th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close