Lui Ponta nu-i este teama de vorba ”Cine se-aseamana se-aduna”, mai ales cand se adevereste – ”Eu as merge si azi in Serbia la Sebi Ghita, il consider in continuare prietenul meu!”

480

Fostul deputat, Sebastian Ghiță se află de zile întregi în arest în Serbia după ce, aproape patru luni a fost căutat de autorități. Mogulul fugar este apărat de prietenul său, Victor Ponta care ar vrea să îl și viziteze în arestul de la Belgrad.

 

„Eu aș vrea să merg și azi sau mâine în Serbia la Sebi Ghiță, dar știu că doar membrii familiei au voie să îl viziteze. Îl consider în continuare prietenul meu. Nu cred că îl presează să spună ceva de mine, dar ce să spună despre mine, el și ceilalți.”, a spus Ponta la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Și asta nu e tot. Ponta râde de ultima decizie a DNA care a cerut încă două mandate de arestare preventivă pentru Ghiță. „Bănuiesc că o să îi dea lui Sebastian Ghiță câte un mandat de arestare pe zi. Eu când v-am zis că e o farsă politică la Ploiești, știam despre ce vorbesc”, a spus Ponta, citat de stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos