Lupta pentru putere se ascute! Androneasca nu simte nevoia să-i reconfirme lui Dragnea funcția de președinte al PSD! Cati girează, în schimb, pentru Firea!

637

Partidul Social Democrat trebuie sa vina cu o propunere de candidat la Presedintie, considera vicepresedintele formatiunii, Ecaterina Andronescu.

Intrebata miercuri, la Parlament, daca exista un prezidentiabil care va fi desemnat la Congresul PSD din 10 martie, Ecaterina Andronescu a spus: „Nu stiu daca desemnat este cea mai buna solutie, la Congresul din 10 martie, dar oricum cred ca trebuie sa ne gandim la acest lucru, pentru ca eu cred ca PSD este un partid serios, care conteaza in aceasta tara, in spectrul guvernarii si al administrarii tarii si cred ca este corect sa vina cu o propunere de candidat pentru Presedintie”.

Potrivit senatoarei PSD, trebuie desemnata acea persoana care are cele mai multe sanse. „Cred ca trebuie sa lucram stiintific, sa avem niste evaluari si, din sondajele serioase pe care ar trebui sa le facem pentru o asemenea desemnare, trebuie sa stabilim personalitatea cu cele mai multe sanse”, a aratat vicepresedintele PSD. Totul, dupa ce Liviu Dragnea anunta clar ca la Congresul PSD nu va fi desemnat candidatul la prezidentiale.

Potrivit sondajelor de opinie, Gabriela Firea este cel mai bine cotat politician al PSD.

Ecaterina Andronescu a precizat ca in sedinta BPN al PSD de miercuri a fost aprobata norma de reprezentare la Congresul social-democratilor din 10 martie, aceasta urmand sa fie transmisa tuturor organizatiilor judetene, dar ca s-a discutat si despre schimbarile din Statut, care este echipa ce va face aceste propuneri de modificari si care este echipa ce va coordona organizarea congresului.

De asemenea, intrebata daca este nevoie sa fie reconfirmat Liviu Dragnea in functia de presedinte al PSD, Ecaterina Andronescu a spus: „Eu numai pe dl Dragnea l-am auzit vorbind. Statutul ne stabileste un mandat de conducere de 4 ani. Daca domnia sa considera ca este nevoie de reconfirmare, eu nu consider lucrul acesta”.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos