„M-a muscat de mana!”. Sosoaca i-a bagat in sperieti pe jurnalistii italieni!

163

Jurnalista italiana care a fost agresata de Silvestru Sosoaca, sotul senatoarei Sosoaca, afirma in plangerea penala depusa la politie ca acesta a muscat-o de mana.

Jurnalista se numeste Lucia Goracci si a fost si corespondenta de razboi. Ea a depus o plangere penala de zece pagini la Sectia 4 de Politie din Capitala.

Jurnalista il acuza in plangere pe Silvestru Sosoaca ca a muscat-o, anunta Antena 3: „M-a muscat de mana si apoi am iesit afara”.

„Am intrat in biroul de avocatura al doamnei Sosoaca si ne-a intampinat cu o atitudine zambitoare avand pe masa mai multe alune si covrigei. Cand a inceput filmarea eu am ramas pe hol si am vazut ca sotul ei a adus in birou un sac negru in care a spus ca se ingroapa persoanele decedate dezbracate, dupa care am vazut cum acesta l-a luat apoi in bucatarie.

Dupa acel moment doamna Sosoaca a devenit nervoasa si agresiva. Intra in conflict si spune ca daca nu ii convin conditiile pe care ea le hotaraste poate sa plece. In acel moment echipa de la RAI 1 s-a pregatit sa plece. A iesit in hol dar doamna Sosoaca a aparut si a inchis usa zicand ca nu iesim nicaieri. A spus ulterior sotului sa sune la Politie dupa ce a inceput sa tipe apoi un alt barbat a intrat in casa”, a scris in plangere jurnalista Lucia Goracci, afirmand ca in acel moment a fugit pe casa scarii.

Dupa aproximativ 10 minute a aparut Politia si sotul senatoarea a inceput sa impinga jurnalistii italieni. Dupa care sotul senatoarei Diana Sosoaca i-a smuls masca de pe fata si a lovit-o in brat dupa care a muscat-o de mana.

„M-a muscat de mana si apoi am iesit afara”, mai spune jurnalista Lucia Goracci in plangerea penala.

Sustinatorii senatoarei Diana Sosoaca, adunati luni in fata Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, s-au imbrancit cu jurnalistii si chiar au schimbat lovituri cu acestia, in special cu cameramanii.

In momentul in care Silvestru Sosoaca a iesit din sediul institutiei, sustinatorii lui Sosoaca au inceput sa ii imbranceasca pe jurnalisti, in special pe cameramani. Unul dintre cameramani a reactionat, moment in care Sosoaca a inceput sa strige „Criminalilor!”. Un sustinator al lui Sosoaca a pretins ca a fost lovit, moment in care senatoarea a inceput sa strige „Salvarea!”.

Un alt sustinator alui Sosoaca, costumat in dac, l-a amenintat cu pumnul in fata jurnalistilor pe un cameraman de la un post de televiziune.

Procurorii de la Parchetul Sectorului 1 l-au pus sub control judiciar timp de 60 de zile pe Dumitru Silvestru Sosoaca.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos