Macovei: Mona Pivniceru este un personaj exotic, discursurile sale fiind asemanatoare cu discursurile politicienilor

593

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat ca Mona Pivniceru este un personaj exotic si ii reaminteste acesteia ca nu trebuie sa faca „nicio propunere de numire sau revocare a procurorilor cu functii de conducere de la Parchetul General, DNA si DIICOT” atat cat timp exista un presedinte interimar.

„Reamintesc doamnei Pivniceru ca nu trebuie sa faca nicio propunere de numire sau revocare a procurorilor cu functii de conducere de la Parchetul General, DNA si DIICOT, cct timp exista un presedinte interimar, potrivit cerintelor Comisiei Europene din 18 iulie 2012″, a declarat Monica Macovei, fost ministru al Justitiei.

Macovei a mai spus ca Mona Pivniceru „este un personaj exotic” si ca „este prietena cu familia Costiniu, judecatorul condamnat pentru fapte de coruptie”.

„Este un personaj exotic, este prietena cu familia Costiniu, judecatorul condamnat pentru fapte de coruptie. Am remarcat ca Mona Pivniceru are un discurs asemanator cu discursul politicienilor. Va amintiti ce spunea despre dosarul „Trofeul Calitatii”, ca e proces politic si justitia e folosita ca moneda politica? Asta am auzit numai din partea politicienilor inculpati si a prietenilor lor. Un judecator n-ar trebui sa faca astfel de aprecieri, rolul lui este tocmai sa se tina departe de influentele politice, sa le respinga, sa nu cedeze”, a mai spus Monica Macovei.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos