Mafia din PDL se regrupeaza! Fostul deputat Alin Trasculescu, sforarul din spatele Mihaelei Neagu, noua regina a contractelor cu bani publici!

1381

Fostul deputat PDL, Alin Trasculescu, condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare in martie 2016, revine in forta in piata prin „pupila”, Mihaela Neagu, fosta sefa de la CS Olimpia, pe care o propulseaza in topul „oamenilor destepti”, abonati la contractele cu bani publici. Astfel, noua regina a achizitiilor, Mihaela Neagu, este de neoprit in a lua sute de contracte cu bani publici prin proceduri indoielnice. In spate se afla fosta retea infractionala cunoscuta ca “mafia PDL”. Credeati ca simpla condamnare a fostului deputat de Vrancea, Alin Trasculescu l-a facut sa-si reconsidere faptele? Nici gand. Acesta ii deschide usile Mihaelei Neagu, despre care partenerii de afaceri spun ca au o relatie foarte intima, pe toate teritoriile cucerite in 10 ani de guvernare de PDL. In cardasie cu acestia se afla si Sebastian Moise care o promoveaza in contracte pe mama sa Elena Moise, prin firma ISM Sophie Construct, actuala X-tra Clean Services. Iar legaturile se opresc in fieful Elenei Udrea, la Targoviste unde se afla baronul puilor de gaina, Florin Popescu.

Cartierul general este la Caldararu

Noul cartier general al infractorilor din PDL s-a mutat din centrul Capitalei putin mai pe Centura, in apropiere de Cernica, in satul Caldararu. Aici au, ori au avut sediul social declarat firmele Mihaelei Neagu, dar si firma lui Alin Trasculescu SORAL LOGISTICS & SPEDITION SRL. O simpla coincidenta la fel si faptul ca toate negocierile pentru Mihaela Neagu le duce Alin Trasculescu. Mai mult decat atat Alin Trasculescu conduce un Mercedes CLS 400 luat in leasing de la BRD chiar de firma Libro Events in data de 26 iulie 2018. Despre cum se regrupeaza infractorii din PDL, in plina guvernare PSD, si contractele de zeci de milioane vom reveni prin a va prezenta cine sunt toti interpusii.

Cu barbatii PDL deja aflati in vizorul procurorilor si cu un Traian Basescu distant, femeile din PDL au plecat la produs.

Mihaela Neagu a devenit celebra pentru transferul hotelurilor cand era sefa la CS Olimpia pe propria firma AMMA General Store, devenita astazi Libro Events. Procurorii DNA inca lucreaza la dosar… De atunci Mihaela Neagu a inceput sa intre in malaxorul contractelor cu bani publici reusind sa faca milioane din procedurile de achizitii. Mai exact ia contractele, le pune gaj la banca si tot asa… curg banii in conturi. Best Achizitii este o alta firma pe care o controleaza Mihaela Neagu, dar care este la inceput asa ca participa la licitatii in asocieri cu diverse firme mai puternice interesate ca Trasculescu, Moise si alt influenti din PDL sa le deschida usile.

Mihaela Neagu si Elena Moise s-au pus pe curatat Aeroportul

Cel mai bune exemplu al implicarii gruparii infractionale a liderilor din PDL este chiar licitatie pentru curatenie de la Aeroporul International Henri Coanda unde Elena Moise venea fara nicio experienta cu firma ISM SOPHIE CONTRUCT. Potrivit unei anchete facute de ziaristii de la jurnalul.ro Elena Moise este sotia lui Vasile Moise zis Deju, liderul Partidei Romilor din Dambovita si un apropiat al lui Florin Popescu, fostul baron PDL. Mai mult, sotii Moise sunt asociati cu Sanda Filofteia Mihai, fosta iubita a lui Liviu Negoita, alt greu PDL, fostul primar din Sectorul 3. Sebastian Moise, fiul lor, este secretar executiv al PMP si apare in dosarul retrocedarilor al lui Dorin Cocos. Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) SA a atribuit pe 02.03.2018 un contract pentru prestarea de servicii de curatenie, salubrizare si colectare selectiva a deseurilor in terminalele de pasageri ale Aeroportului „Henri Coanda”, in urma unor negocieri fara anunt de participare, cu invocarea unei situatii de urgenta extrema. Durata contractului este de sase luni, iar valoarea acestuia este de 4.103.573,83 lei, fara TVA a fost acordata initial catre asocierea formata din Libro Events SRL si ISM Sophie Construct SRL. ISM Sophie Construct SRL, firma infiintata in 2016 in Targoviste, nu mai exista. Din februarie 2018, societatea si-a mutat sediul social in Bucuresti, cu denumirea de X-tra Clean Services SRL. Fara activitate si fara nici un angajat, firma a convins totusi conducerea CNAB sa-i ofere direct, fara licitatie, un contract de un milion de euro. La putin timp Elena Moise iese din actionariat in favoarea lui Vali Porotjan.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos