Mai multi BANI pentru BISERICI! Preoti in loc de parlamentari si primari! Iata strategia lui GIGI BECALI de a reveni pe scena politica!

519

Gigi Becali isi face partid si vrea sa schimbe actualii parlamentari si primari cu preoti. Formatiunea se va numi „Familia Ortodoxa”, iar primul obiectiv dupa ce va ajunge la putere este alocarea de fonduri masive de la bugetul de stat pentru biserici, scrie aktual24.ro.

„O sa facem noi un partid din oamenii bisericii. O sa merg sa vorbesc cu Patriarhul Daniel sa dea binecuvantare in BOR, sa aiba voie sa candideze si preotii si inalti ierarhi si facem un partid al bisericii. Si castigam alegerile si prima data dam bani la biserici si dupa aia celelalte”, a spus Gigi Becali.

Formatiunea se va numi „Familia Ortodoxa”, iar Gigi Becali nu va avea nicio functie.

„Eu nu am nevoie de nicio functie, celebritate nu-mi mai trebuie, tot ce fac e din dragoste, ca sa imbisericim Romania si sa nu mai poata strainii sa conduca romania prin fundatii, ong-uri anticrestine”, a spus Becali.

Partidul ar urma sa fie condus de Virgiliu Popescu, redactor-sef al revistei „Familia Ortodoxa”, a mai anuntat Gigi Becali.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos