Mălin Bot, dezvăluiri INCENDIARE despre pactul anti-justiție dintre marii corupți ai României: găștile media subordonate lui Felix și Ghiță și-au dat mâna pentru a face propagandă în cor!

659

Marii corupti ai patriei, infractorul eliberat conditionat Dan Voiculescu si multiplul inculpat fugar Sebastian Ghita, si-au dat mana pentru campanii de manipulare mai bine coordonate intre Antena 3 si RTV. Multiplul inculpat Dan Andronic este si el o anexa a acestui pact penal, alaturi de B1 TV, aripa Banciu – Manastire.

Te uiti la mesajele pe care le transmite gasca media subordonata lui Felix si Ghita si te loveste de la inceput modul cum si-au clonat toti acelasi mesaj si il repeta in cor. Nu este o intamplare, este o urmare a vizitei facuta de infractorul eliberat conditionat Dan Voiculescu la Belgrad, unde s-a refugiat multiplul inculpat fugar Sebastian Ghita.


EDITORIAL VIDEO: Politicienii si patronii penali de presa care cred ca mai pot manipula ca in 1990 nu realizeaza ce i-a lovit si cum sunt pe cale de disparitie.
Click AICI pentru a vedea pagina de Youtube a jurnalistului Malin Bot. Poti sa te abonezi, pentru a vedea in timp real materialele video publicate zilnic aiciImediat dupa ce Dan Voiculescu s-a intors din Serbia, Antena 3, RTV, B1 TV (aripa Banciu-Manastire) si EVZ au reincalzit doua ciorbe mai vechi: ”Dezvaluirile” deputatei PSD Andreea Cosma despre un procuror DNA si ”marturisirile” ofiterului Daniel Dragomir, vidanjat de la SRI acum cativa ani pentru acte de coruptie.

Este deja usor sa recunosti modul de operare al mogulilor penali Voiculescu, Ghita si Andronic. Este exact acelasi traseu din scandalul cucuvelelor si toate cele care au urmat, fabricate de Ghita, Andronic sau Voiculescu. Faptul ca oamenii sunt in cardasie cu infractorul-sef al PSD, Liviu Dragnea, a devenit evident in momentul cand PSD a anuntat ca face o comisie parlamentara care sa ancheteze ”dezvaluirile”.

Daniel Dragomir este un spagar mic vidanjat din SRI, folosit de gasca marilor corupti din politica si presa pentru a sustine agenda secreta a infractorului Dragnea de a controla DNA si Justitia.

Pe Dragomir eu il urmaresc de ceva timp, e o alta cucuvea mov care umbla cu telepatia prin oras.Nu intamplator e promovat de Antena 3 = infractorul Voiculescu, pe RTV = inculpatul fugar Ghita  si pe EVZ = multiplul inculpat Andronic = #aceeasimizerie penala din media.

Observati ca este exact acelasi pattern?

Modelul e usor de dibuit pentru ca e identic cu alte scandaluri fabricate anterior la RTV sau Antena 3 si preluate copios de EVZ sau B1 TV (aripa Banciu-Manastire), adica de propaganda mafiei din politica.

Scopul urmarit este acelasi: tentativa de a produce un context pe care sa-si justifice condamnatul-sef al PSD Liviu Dragnea o decapitare a DNA si schimbarea legilor Justitiei astfel incat sa scape ei de dosare. De aceea e inutil sa facem vreo analiza pe aceste subiecte.

Cat timp suntem constienti ca ab initio e o dezinformare, orice prezinta Antena 3, RTV, EVZ sau B1 TV (aripa Banciu-Manpstire) pe teme de Justitie, tot ce avem de facut e sa schimbam canalul pentru a evita sa fim intoxicati.

Interivul-intoxicare realizat de Mihai Gadea cu Andreea Cosma mi-a adus amint de un subiect la fel de important si grav ca agenda secreta a mafiei de blocare a Justitiei si decapitare a DNA.


EDITORIAL VIDEO: PSD a reusit sa construiasca cel mai jenant legislativ din istoria Romaniei. Parlamentul este ticsit cu nulitati , pile si rude ale unor baroni din partid care au facut listele cu aprobarea infractorului-sef Liviu Dragnea.Beizadeaua Cosma e o individa care, intr-o tara normala, era cel mult coafeza la un salon de cartier din Ploiesti. A ajuns deputat PSD, in parlamentul condus de un infractor, numai si numai pentru ca tatal ei a fost baron rosu in Prahova.

Andreea Cosma nu este singura nulitate bagata in Parlamentul Romaniei de PSD sau ALDE. E ticsit legislativul cu beizadele, secretare, amante, nepoate si pile. Acest legislativ este cel mai rusinos si jenant din istoria Romaniei. Au ajuns deputati si senatori personaje inculte, fara nicio calitate profesionala, fara vreun merit, avand doar ”calitati” ce tin de interesele personale ale smecherilor din PSD care au facut listele inainte de alegeri si au plasat pe locuri eligibile oameni dupa interese private.


EDITORIAL VIDEO: Studiu de caz, cum manipuleaza Mafia TVGrav este ca fenomenul este extins in toate institutiile statului. Ministrul Agriculturii, bolovanosul Petre Daea, si-a angajat plodul la minister. Dragnea si-a plasat secretara la Ministerul de Interne si intregul guvern e format din personaje slugarnice fata de el care sunt o rusine pentru Romania.

Ministrul analfabet functional al Educatiei, Liviu Pop, e un exemplu. Coana Olguta Trogloduta, ministru al Muncii e alt exemplu.

Este un fenomen extins pana in toate institutiile de stat, din toate judetele. Un fenomen care alunga si mai mult din tara oamenii educati si capabili. Este imposibil sa nu te umple scarba cand vezi astfel de specimene cocotate pe functii publice si sa nu te apuce dorul de duca.

Poti intra in contact cu ziaristul Malin Bot, pe pagina de Facebook a acestuia sau poti afla mai multe pe blogul acestuia.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos