Mana dreapta a Gabrielei Firea, viceprimarul Aurelian Badulescu, limbaj de cea mai joasa speta: „Nu merg cu bicicleta pentru ca nu vreau sa fac bataturi la c.. si sa put”

769

Aurelian Badulescu, viceprimarul Capitalei, a iesit din nou in evidenta printr-un limbaj de mahala. Badulescu a declarat intr-un interviu la radio ca nu vrea sa mearga cu bicicleta fiindca nu vrea sa faca ”bataturi la c… si sa puta”.

„Domnule, io vreau sa va intreb ceva, daca ati lucra, sa spunem, ati fi avocat, si vreti sa mergeti cu bicicleta… Domn’le, dar nu puti cand ajungi la tribunal, de la mersul pe bicicleta? Eu cred ca puti. Eu nu vreau sa am de-a face cu oameni care put!”, a spus Aurelian Badulescu intr-o emisiune la BucurestiFM, potrivit Hotnews.ro.

Cateva minute viceprimarul Badulescu recidiveaza. ”Eu nu vreau sa merg cu bicicleta, ca nu vreau sa fac bataturi la c…! N-am hemoroizi, ca io-s din ala de la tara si nu fac de astea, am mancat sanatos. Nu vreau sa fac bataturi la c…r si sa put! Eu sunt curat, sunt crescut la tara”, a declarat Badulescu.

Intrebata de ziaristi despre reactia viceprimarului, primarul Gabriela Firea a declarat ca va discuta cu acesta.

”Domnul viceprimar Aurelian Badulescu este un om foarte muncitor, un om de teren foarte bun, dar au mai fost situatii in care a facut derapaje destul de mari in ceea ce priveste limbajul. Voi vorbi cu dumnealui azi si voi vedea exact ce s-a intamplat. Nu pot sa fiu de acord cu asa ceva”, a declarat Gabriela Firea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos