Mana dreapta a lui Dragnea din Guvernul Dancila, Carmen Dan, si-a dat demisia de la Ministerul de Interne: „Cred ca PSD a cedat in fata lui Iohannis”

329

Ministrul Afacerilor de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca demisioneaza din functia de ministru de Interne. „Mi-am depus mandatul. Nu voi cere colegilor mei nimic. Plec cu fruntea sus din fruntea Ministerului de Interne. inteleg din cauza ca nu mi-am facut treaba. E o decizie politica”, a spus Carmen Dan.

„inteleg ca nu intra in discutie nicidecum un criteriu de neperformanta. E o decizie politica, iar eu respect deciziile. Am avut o discutie si referitoare la presiunea strazii. Acum un an nu ne-a deranjat, ne deranjeaza acum. Ma astept sa ia act de demisia mea. Acum am discutat cu premierul. Demisia e un gest unilateral.

Nu sunt emotionata decat in masura in care am investit in acest minister si sper sa ramana in topul increderii Ministerul de Interne. Plec cu fruntea din MAI. Nu am sa cer nimic de vreme ce mi-am depus mandatul. Deci nu va fi nevoie sa fie un vot”, a declarat Carmen Dan, inaintea sedintei Comitetului Executiv National PSD.

intrebata daca PSD a cedat in fata lui Klaus Iohannis care a cerut schimbarea sa, Carmen Dan a raspuns: „Cred ca da”.

Ministrul demisionar de la Interne i-a urat succes inlocuitorului sau. „Nu stiu daca s-a decis cert, insa i-as ura succes colegului meu, senatorul Moga”, a a adaugat ea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos