INTERNATIONAL

Mana dreapta a lui Putin indreapta armele spre Romania: ”Sanctiunile vor fi pe masura si foarte punctuale!”

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin a declarat sâmbătă în cadrul unui interviu că Rusia pregăteşte sancţiuni împotriva persoanelor care au perturbat vizita lui Rogozin în Moldova, informează zf.ro.

„Va exista, desigur, un răspuns. Vom stabili cu exactitate cine a fost spatele acestor decizii la Chişinău, Bucureşti, Budapesta, Bruxelles. Vom identifica persoanele care au luat aceste decizii. Sancţiunile noastre vor fi pe măsură şi foarte punctuale”, a avertizat Rogozin.

Loading...

Avionul vicepremierului rus, Dmitri Rogozin, nu a primit vineri permisiunea de a tranzita spaţiul aerian al României pentru a ajunge în Republica Moldova. Aeronava rusă alesese ruta Rusia-Belarus-Polonia-Slovacia-Ungaria-România-R.Moldova pentru a evita tranzitarea Ucrainei, stat cu care Moscova are o relaţie tensionată. Aeronava a aterizat ulterior la Minsk.

Vizita vicepremierului Dmitri Rogozin în Moldova şi apoi în Transnistria a eşuat vineri din cauza refuzului României de a permite avionului de pasageri să traverseze spaţiul său aerian, notează agenţia de presă citată. Dmitri Rogozin urma să se întâlnească vineri cu preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, un politician prorus, şi cu liderul regimului separatist din Transnistria, Vadim Krasnoselski.

Loading...
Spre TOP