Manda, concubinul Olgutei, a prins un loc la masa comisiei care va diseca legile securitatii nationale!

269

Senatorul Claudiu Manda, partenerul de viata al Liei Olguta Vasilescu, a fost numit, marti, presedinte al Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea legilor securitatii nationale. Comisia ar urma sa modifice modul de numire al sefilor de servicii secrete, urmarind sa ii taie atributiile presedintelui Iohannis in aces sens.

Intrebat daca se va modifica modul in care sunt numiti sefii de servicii secrete, Manda a ocolit raspunsul, afirmand ca astazi nu s-a „discutat asa ceva”.

Comisia parlamentara speciala pentru modificarea legilor securitatii nationale a fost infiintata miercuri, prin decizia plenului reunit al Legislativului, va fi condusa de catre deputatul PSD, Gabriel Vlase, iar din comisie vor mai face parte si senatorii, Claudiu Manda, Adrian Tutuianu si Viorel Salan.

Gabriel Vlase este la al patrulea mandat de parlamentar si este deputat PSD de Bacau si membru in Comisia pentru aparare a Camerei Deputatilor. Din forul legislativ de specialitate vor mai fi si presedintele Comisiei de control al SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, fostul ministrul a Apararii, senatorul PSD Adrian Tutuianu, si actualul presedinte al comisiei de ancheta privind SIPA, senatorul PSD, Viorel Salan.Pe langa acestia, in componenta Comisiei, tot din partea social-democratilor, vor fi si deputatul Gheorge Caprar, care este si presedinte al Comisiei de aparare a Camerei Deputatilor.

Liberalii ii vor avea in comisie pe senatorul PNL, Ioan Chirtes, membru in Comisia de control al SRI si de deputatii Ovidiu Raetchi si Razvan Prisca, ambii membri in Comisia de aparare a Camerei Deputatilor. USR va fi reprezentat de deputatul Claudiu Prisnel, UDMR de deputatul Csoma Botond, secretar in Comisia de control al SRI, iar ALDE il are reprezentat pe deputatul Gheorghe Cucsa. PMP il va avea in componenta Comisiei pentru modificarea Legilor sigurantei nationale pe deputatul Mircea Samartinean, in timp ce grupul minoritatilor pe deputatul Ibram Iusein.

Sursa: aktual24.ro