Manifestul lui Oreste Teodorescu: Romania este sufocata de urmasii bolsevicilor! Unica solutie: O adevarata revolutie!

253

Jurnalistul Oreste Teodorescu a rabufnit pe pagina de Facebook si propune romanilor o solutie de a scapa de urmasii bolsevicilor si a securistilor.

„CITESTE: MANIFEST! ROMANIA ESTE SUFOCATA DE O BANDA DE OPORTUNUSTI, URMASII BOLSEVICILOR, SECURISTILOR SI SLUGILOR MOSCOVEI OLIGARHICE NE JOACA DESTINUL LA RULETA RUSEASCĂ

UNICA SOLUTIE: O ADEVARATA REVOLUTIE !

Citeste pana la capat si distribuie peste tot daca esti de acord cu aceste randuri, xeroxati si impartiti oamenilor pe strada.

Cand un partid de Guvernamant acapareaza rand pe rand institutiile Statului si le foloseste in interes propriu ducand o tara spre involutie, REVOLUTIA (re-evolutie) devine LEGITIMA si OBLIGATORIE, conf. art. 55 din Constitutia Romaniei, pentru a curata toate aceste institutii capusate si infectate de aceast microb epidemic numit pe buna dreptate Ciuma Roșie format din urmasi ai nomenclaturistilor comunisti-bolsevici.

O lege a LUSTRATIEI functionala, care sa spuna clar fara penali si corupti in functii publice este OBLIGATORIE pentru insanatosirea acestei natiuni.

De 2 ani suntem in strada, pasnic si fara arme, conf. art 30 si 39 din CR, iar mafia politica in loc sa dispara, se dezvolta agresiv.

NU UITATI, toate dictaturile se instaureaza prin lege, prin legi strambe favorabile lor, iar noi azi suntem la nivelul anilor 50, cand comunismul-bolsevic a inchis gura cetatenilor, i-au adormit cu salarii si pensii mari, apoi le-au luat inapoi inzecit, iar cei care au inteles gravitatea politica, au fost inchisi in puscarii de exterminare.

In lume, dictaturile iliberale, de tip oligarhic se dezvolta rapid (vezi Rusia, Turcia, Ungaria,Venezuela,etc), cei care se opun sunt arestati sau ucisi, jurnalismul opozant este aproape inexistent…lasam istoria sa se repete, lasam Romania pe mana acestor mafioti politici, sau ne trezim cat inca mai avem timp ?

DEMOCRATIA (conducerea de catre popor in traducere literala), DEMOS-KRATOS=PUTEREA-POPORULUI, este ideologia ce o urmam, sau lasam OLIGARHIC-KRATOS sa decida viitorul nostru si al copiilor nostri ?

Azi avem inca puterea se decidem singuri pe mainile cui lasam viitorul nostru si al acestei tari frumoase si bogate !

Somnul natiunii naste monstri,
Tu ce decizie ai luat ?
No hai ca-i bai !”