Manipulare de doi lei marca PSD cu un site de propaganda! Partidul de guvernamant cere o ancheta de urgenta privind mitingul din 10 august! Reactia unui jurnalist cu experienta: „Luju.ro nu e presa. E groapa de gunoi, latrina!”

Jurnalistul Razvan Chiruta anunta pe FB ca „PSD invoca „informatiile aparute in presa” cu privire la mitingul din 10 august si sustine ca exista indicii temeinice cu privire la „actiuni subversive” menite sa vulnerabilizeze siguranta nationala si autoritatea statului roman.

Imi pare rau, dar luju.ro nu e presa. E groapa de gunoi, latrina (ca tot e din aceeasi echipa), mocirla, orice vreti dumneavoastra numai presa nu.

Si e fabulos cum actioneaza astia: Dragnea anunta „ca vor aparea imformatii”, deci stia ce vor scrie unii – nu, nu sunt jurnalisti, aia scriu, apoi cica PSD „s-a sesizat”. Astia sunt pusi sa ne faca pe toti cu capul. Daca nu ne pot gaza, bate, cumpara, macar sa ne innebuneasca de nervi”.

PSD vrea declansarea de urgenta a unei anchete privind informatiile ”de o gravitate exceptionala” care au aparut in spatiul public cu privire la ”finantarea externa” a protestelor de strada si premeditarea actiunilor violente de la mitingul din 10 august.

PSD cere institutiilor statului sa investigheze de urgenta informatiile de o gravitate exceptionala care au aparut in spatiul public cu privire la finantarea externa a protestelor de strada si premeditarea actiunilor violente de la mitingul din 10 august. Cetatenii Romaniei, mai ales participantii de buna credinta la aceste manifestatii, au dreptul sa stie intreg adevarul din spatele acestor miscari de strada, cine sunt autorii manipularilor si intoxicarilor publice, cine a platit si cu scop real s-a urmarit provocarea unei reactii emotionale impotriva institutiilor statului roman si a ordinii constitutionale”, se arata intr-un comunicat de presa al partidului.

PSD invoca ”informatiile aparute in presa” cu privire la mitingul din 10 august si sustine ca exista indicii temeinice cu privire la ”actiuni subversive” menite sa vulnerabilizeze siguranta nationala si autoritatea statului roman.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara la Antena 3 ca „saptamana viitoare” vor iesi la iveala dovezile ca protestul din 10 august a fost o tentativa de lovitura de stat si ca a fost finantat din „extern”. Luni noapte, luju.ro a publicat mai multe inregistrari in care un pretins protestatar #rezist, caruia i-a fost blurata imaginea si i-a fost alterata vocea, vorbeste despre „plati din Anglia, Belgia, Franta si Olanda catre persoane fizice din grupul #rezist”.

“Eu sunt absolut convins ca saptamana viitoare vor iesi public (dovezile – n.r.). Eu am auzit ca saptamana viitoare o sa iasa. E mai putin important de unde (am informatiile – n.r.), dar sunt sigur ca vor iesi informatii despre faptul ca s-au finantat aceste proteste, ca au fost organizati tip paramilitar, ca au vrut sa ocupe prin violenta sediul Guvernului si au provocat intruna jandarmii”, a declarat Dragnea.

Luni noapte, luju.ro a publicat mai multe inregistrari in care o persoana imposibil de recunoscut sustine ca protestul din 10 august a fost finantat din „extern”.

“Ca fost membru al grupului #REZIST am participat la mai multe intalniri in care se organizau proteste impotriva actualei guvernari. Pentru organizarea mitingului din 10 august s-a discutat in primul rand de emotia care trebuie sa o straneasca.

Cristian Dide a vrut pentru protestul din 10 august sa creeze emotie prin miscari violente. El a dorit ca instigatorii, diferit de februarie 2017 sa nu mai stea in primul rand, ci sa stea in spate, in randul 7 – 10. Si de acolo sa provoace Jandarmeria, stiind altfel ca acestia nu au cum sa extraga grupul violent si ca vor folosi gaze si alte materiale… In 10 august s-au folosit grupuri de 5 – 8 persoane, organizati foarte bine, dispersati in toata piata, care la un anumit semnal care se dadea de pe platforma auto montata in Piata Victoriei, incepeau sa arunce in jandarmi, nu simultan, dorindu-se in acest mod crearea de brese in cordonul de jandarmi”, se afirma in inregistrare.

Intr-o alta inregistrare se afirma ca protestatarii au primit bani din Anglia, Belgia, Franta si Olanda.

“Am cunostinte ca in anul 2017 si cred ca si in anul 2018 au fost facute plati din Anglia, Belgia, Franta si Olanda catre persoane fizice din grupul #rezist, unul dintre ei fiind Florin Badita, fost consilier al Monicai Macovei. Sumele care veneau din Anglia si Belgia erau cuprinse intre 1000 si 2500 euro, in timp ce din Franta si Olanda sumele erau mai mari si erau cuprinse intre 3000 si 5000 euro. Stiu ca din Franta platile erau facute de catre o asociatie, care este formata din fosti judecatori si procurori, prieteni ai Monicai Macovei, scopul acestui ajutor fiind destabilizarea politica, distrugerea partidelor puternice si cresterea unui partid mic, care ar putea fi controlat foarte usor, in asa fel incat cei din Franta sa aiba acces politic si economic mult mai usor in Romania. Din Olanda, interesul economic este principalul motiv pentru care se sustin activitatile de destabilizare, platile facandu-se catre mai multi membri din #rezist, dar in special catre Florin Badita”, mai afirma necunoscutul.

Manipulare de doi lei marca PSD cu un site de propaganda! Partidul de guvernamant cere o ancheta de urgenta privind mitingul din 10 august! Reactia unui jurnalist cu experienta: „Luju.ro nu e presa. E groapa de gunoi, latrina!” was last modified: septembrie 11th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre