Manipulare ieftina demontata de ministrul Sanatatii: Jandarmerita are o stare buna. Nu are fractura de coloana! Jandarmeria: Cea mai dificila interventie a fost sa explicam parintilor colegei noastre ca fata lor s-ar putea sa ramana paralizata!

237

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat sambata, dupa ce a vizitat Spitalul Floreasca, ca femei-jandarm care a fost atacata de huligani in Piata Victoriei are o stare „buna” de sanatate.

„Femeia jandarm este bine, s-a ridicat din pat, asteapta sa mearga la serviciu. Nu are fractura de coloana cervicala, are un hematom. Nu este la terapie intensiva”, a specificat Pintea.

Sorina Pintea a povestit ca a fost surprinsa de cat de bine este tanara din punct de vedere fizic, ca s-a dat jos din pat si doreste sa se intoarca la munca.

Femeia are un traumatism cranio-cerebral minor, un hematom usor si contuzii toraco-abdominale.

Informatia privind suspiciunea de fractura de coloana verticala a aparut vineri seara pe surse si a fost confirmata sambata dimineata de Marius Militaru, seful serviciului de comunicare al Jandarmerie. Aproape cu lacrimi in ochi, el a declarat: ”Cea mai dificila interventia a fost sa explicam parintilor colegei noastre ca fata lor s-ar putea sa ramana paralizata pe viata”.