Marele plan PSD: transformarea instituțiilor statului în anexe ale partidului! Urmează EXECUȚIA lui Mugur Isărescu pentru că acesta se opune ”înrolării” BNR în ”gașca PSD”!

Liviu Dragnea si mai multi apropiati din PSD au decis ca a venit momentul debarcarii inainte de termen a lui Mugur Isarescu din fruntea BNR, si asta pentru ca guvernatorul se opune inrolarii Bancii Nationale in „gasca PSD”, spune senatorul PNL Florin Citu.

Vicepresedintele liberal da astfel o interpretare proprie atacului surprinzator lansat vineri de premierul Mihai Tudose la adresa conducerii BNR, pe care o invinovateste de cresterea ROBOR si implicit a ratelor la creditele luate in lei.

„Cred ca colegii nostri, ai romanilor sau care ar fi trebuit sa fie colegii romanilor de la BNR, au fost putin plecati de acasa, fiindca asta era rolul BNR – sa nu lase sa creasca si sa nu lase niste actori sa se joace pe aceasta tema (…) Macar sa stim: mai e Banca Nationala a Romaniei sau e o structura de zei care se ocupa de propria lor existenta, foarte buna de altfel?”, a comentat acid premierul Mihai Tudose.

In replica, senatorul PNL Florin Citu, vicepresedinte al Comisiei de Buget-Finante, sustine ca PSD ar incerca sa scape de Mugur Isarescu de la BNR, care incomodeaza actuala Putere, pentru ca nu ii sustine programul de guvernare.

” (…) Premierul Tudose s-a scapat. Profund macinat de inflatie si ROBOR (oare stie ce inseamna?), s-a hotarat sa-i dea o lectie lui Mugur Isarescu. Tudose se pricepe la toate. Nu avea cum sa-i scape tocmai politica monetara.

Adevarul insa este altul. Vi-l spun acum asa cum mi l-a povestit si mie duhovnicul lui Tudose. Stransi intr-un numar mic la o bere, un grup de PSD-isti in frunte cu Liviu, au decis ca a venit momentul sa scape si de ultima lor problema. Pe scurt, au hotarat debarcarea lui Mugur Isarescu, inainte de terminarea mandatului.

Guvernatorul a ramas singurul om cu credibilitate care nu este de acord ca BNR sa stea in pozitie de drepti in fata programului de guvernare al PSD. Asta desi tripleta PSD de la BNR, Georgescu-Voinea-Gherghina, incearca de cateva luni inrolarea acestei institutii in gasca PSD”, a scris, sambata, pe Facebook, Florin Citu.

Senatorul liberal a reamintit faptul ca PSD a atacat mai multe luni BNR, fara succes insa, asa ca acum il vizeaza direct pe guvernator, mizand pe faptul ca viceguvernatorul, Florin Georgescu, este un apropiat al PSD.

„Dupa ce de luni de zile a atacat direct sau indirect politica bancii nationale, sugerand ca sunt niste ticalosi, acum il ataca direct pe Mugur Isarescu incercand sa-l forteze sa se retraga. Povestitorul meu mi-a relatat ca Tudose s-a oferit personal sa duca pana la capat acest plan. Acesta este motivul pentru care premierul Tudose a avut o iesire total deplasata pentru un Prim-Ministru, dar normala pentru el, la adresa guvernatorului.

Tragedia Romaniei este ca pe cei care se mai pricep la ceva ii schimba unii care nu se pricep la nimic. Nu-l apar pe guvernator. Sunt de notoriate conflictele mele pe teme de politica monetara cu dansul. In plus se poate apara singur. PSD-ul, insa, transforma toate institutiile statului in anexe ale partidului. Iar dupa aceea le foloseste pentru a-si distruge adversarii”, a mai scris Florin Citu, afirmand ca „acum este randul BNR”, dupa care „urmeaza DNA”.

Sursa: ziare.com

Marele plan PSD: transformarea instituțiilor statului în anexe ale partidului! Urmează EXECUȚIA lui Mugur Isărescu pentru că acesta se opune ”înrolării” BNR în ”gașca PSD”! was last modified: octombrie 1st, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre