Marian Godina, replica dura la adresa lui Ciutacu, portavocea principalului post de propaganda: „Imitatie ieftina de jurnalist! Ii transmit ipochimenului glumet si hipersalivator ca a avut in fata un personaj cu un IQ mult inferior mini-girafei blanoase”

1189

Politistul Marian Godina are o replica usturatoare pentru Victor Ciutacu, realizator la Romania TV, care a incercat sa ironizeze numirea lui Traian Berbeceanu la varful Ministerului de Interne.

„La auzul vestii ca Traian Berbeceanu va fi numit seful cabinetului ministrului de interne, jurnalistul pupin-baloso-curist, Victor Ciutacu, „a reactionat prompt”, dupa cum zic gazetele care-i preiau scarboseniile vomitate.

Si spune Ciutacul ca spera acum ca pe Godina sa-l numeasca ministrul secretar de stat, iar pe „mini-girafa blanoasa” Pablo secretar general.

Ii transmit ipochimenului glumet si hipersalivator ca a avut in fata un personaj cu un IQ mult inferior mini-girafei blanoase si, totusi, nu a parut deranjat de pozitia acestuia. Ba chiar a facut curatenie totala la locul de munca, nelasand nicio parte neslefuita de aspra-i limbuta inundata de super-harnicele glande, asa ca sunt convins ca, pe niste pungi de bani, l-ar vedea pana si pe Pablo bun de premier si i-ar enumera chiar el numele stadioanelor, in caz ca acesta le-ar uita.

In legatura cu mine si cu functia in care micul Ciutac spera sa ma vada, ironic fiind desigur, ii pot spune acestei imitatii ieftine de jurnalist ca tot ce am obtinut in viata mea, am obtinut cinstit si pe merit. Am ajuns politist pe munca mea si autor al unor carti mai mult sau mai putin valoroase dpdv literar, tot pe munca mea. Si asta fara sa ma agat de cineva sau de imaginea cuiva si fara sa fac vreodata vreun compromis.

Asa ca, lui Ciutacu si zvonacilor de prin Ministerul de Interne care deja susotesc pe la colturi ca „o sa vina si Godina” le transmit sa fie relaxati pentru ca eu imi voi vedea in continuare de treaba mea, aici, la Brasov, unde voi ramane agent de politie, functie pentru care am muncit, pe care o merit si pentru care ma duce suficient capul”, a scris Godina pe Facebook.

Berbeceanu si Godina sunt prieteni foarte buni, Berbeceanu fiind de altfel si nasul de cununie al politistului brasovean.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi, ca fostul comisar Traian Berbeceanu va deveni seful sau de cabinet. Sef de cabinet al ministrului este una dintre cele mai influente pozitii din minister.

„Seful meu de cabinet va fi, incepand de saptamana viitoare, domnul Traian Berbeceanu”, a anuntat ministrul de Interne, joi, intr-o conferinta de presa.

Rares Bogdan a anuntat inca din 15 octombrie ca Traian Berbeceanu ar putea sa faca parte din Guvernul Orban. „Vor fi multe surprize”, spunea atunci Bogdan.

Traian Berbeceanu a fost sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba intre 2005 si 2013, cand a trebuit sa plece in urma unei anchete a DIICOT. A stat in arest din 24 octombrie pana in 26 noiembrie 2013, fiind acuzat ca ar fi sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei. Ulterior, instanta a stabilit ca Berbeceanu a fost victima unei „marsavii judiciare”. Berbeceanu a fost achitat, in prima instanta, in 2016.

In schimb, Ioan Muresan (fost procuror sef al DIICOT Alba) si Nicolaie Ioan Cean (fost procuror in aceeasi structura) au fost condamnati la 7 ani, respectiv 2 ani inchisoare cu executare. Acestia sunt acuzati ca au savarsit mai multe nereguli in anchetarea politistului Traian Berbeceanu.

Experienta chinuitoare din acea perioada a fost redata de Traian Berbeceanu in cartea ”Radiografia unei marsavii judiciare”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos