Marian Neacsu, dezvaluiri din sedinta PSD in care a fost exclus: „Urmariti o inregistrare video de la Congresul al 12-lea, al Partidului Comunist Roman. Orice asemanare nu este intamplatoare!”

Fostul secretar general al social-democratilor, exclus din partid in sedinta de luni a Comitetului Executiv al PSD, face o paralela intre modul in care este condus PSD de actualul presedinte, Liviu Dragnea, si modul in care era condus Partidul Comunist Roman.

„Daca va intrebati cum a decurs Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat de astazi, va propun sa urmariti o inregistrare video de la Congresul al 12-lea, al Partidului Comunist Roman. Orice asemanare din pacate nu este intamplatoare”, a scris Marian Neacsu, luni seara, pe contul sau de Facebook.

Acesta mai arata ca „PSD este si va ramane partidul celor multi, nu partidul unui om indiferent cum s-a numit sau cum se numeste el”.

Adrian Tutuianu si Marian Neacsu au fost exclusi, luni, din PSD, intr-o sedinta CEx, adica a conducerii partidului. A fost o sedinta cu miza mare pentru Liviu Dragnea. Liderii partidului s-au intalnit pentru a discuta situatia disidentilor din partid, iar excluderile erau inevitabile, dupa cum avertizau apropiatii lui Liviu Dragnea inainte de sedinta.

„Tot dupa CEx (sedinta anterioara a Comitetului Executiv – n.r.) am sperat cu totii, in frunte cu mine, ca dupa 2-3 zile de suparare oamenii incep sa se apuce de treaba. Domnul Neacsu sa isi exercite efectiv functia de secretar general si sa actioneze conform statutului pentru organizarea partidului, pentru supravegherea organizatiilor, structurilor noastre judetene, tot ceea ce are prevazut ca si atributii. Din pacate dupa acel CEx, dnul Neacsu nu a mai ajuns la Kiseleff si nu a mai facut nicio actiune de genul asta”, declara Dragnea, la finalul sedintei de luni.

Marian Neacsu, dezvaluiri din sedinta PSD in care a fost exclus: „Urmariti o inregistrare video de la Congresul al 12-lea, al Partidului Comunist Roman. Orice asemanare nu este intamplatoare!” was last modified: noiembrie 6th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre