Marian OPRISAN, baron de Vrancea, a facut CIRC la conferinta lui Dragnea! A JIGNIT PRESA de la inceput la sfarsit!

688

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a asistat la conferinta de presa a lui Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu de dupa sedinta CExN, strigand in mai multe randuri, in timp ce liderul PSD raspundea intrebarilor, ca jurnalistii trebuie „nu au curaj” sa il chestioneze pe acesta si despre decizia instantei in cazul casei lui Klaus Iohannis din Sibiu.

Conferinta lui Liviu Dragnea si lui Sorin Grindeanu a inceput cu discutiile privind remanierea guvernamentala si numirea noului ministru al Justitiei. La conferinta au asistat si mai multi lideri PSD, printre care si seful CJ Vrancea, Marian Oprisan. Acesta a vociferat in mai multe randuri ca jurnalistii nu il intreaba pe Dragnea si despre casa pierduta in instanta de Liviu Dragnea, mentioneaza Digi24.

De cateva ori, acestia s-au intors catre Oprisan si i-au zis ca vor intreba dupa ce vor fi epuizate subiectele cu privire la situatia din Guvern si din PSD, iar altii l-au rugat sa vorbeasca mai incet, pentru ca se auzea pe microfoane mai tare decat Dragnea.

Pe masura ce conferinta progresa, Oprisan a devenit din ce in ce mai iritat, in jurul sau strangandu-se si alti lideri PSD. Oprisan solicita insistent ca presa sa ii puna intrebari lui Dragnea si cu privire la acest subiect. „Nu aveti curaj”, le-a spus Oprisan unor jurnalisti.

Cand, in cele din urma, spre finalul conferintei, presa l-a intrebat pe Dragnea despre acest subiect, intrebarea a fost pusa ironic: „Ne provoaca domnul Oprisan sa va intrebam cum comentati decizia in cazul lui Klaus Iohannis”. Dragnea a raspuns razand: „Si aveti acest curaj?”, moment in care Oprisan a strigat din nou: „N-a avut curajul, a dat-o pe mine!”.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au pierdut definitiv casa din centrul municipiului Sibiu, dupa ce Curtea de Apel Pitesti le-a respins irevocabil contestatia in anulare la decizia Curtii de Apel Brasov, scrie aktual24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos