Marin Condescu se lauda ca are pile la Basescu si Ponta!

900

ajdhgdsfPresedintele CA al Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu se lauda apropiatilor ca ar avea pile la Traian Basescu si la Victor Ponta, dar si la alti politicieni. In materialul de urmarire penala mai sunt invocate numele unor sefi din Politie.

Conform referatului depus de procurorul Emil Mota la dosarul deschis pe numele presedintelui Consiliului de Administratie de la Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, arestarea preventiva a acestuia a fost solicitata ca urmare a posibilitatilor pe care acesta le-ar avea in libertate de a influenta mersul anchetei, transmite corespondentul mediafax.

„Acesta se prevaleaza de influenta pe care o are sau lasa sa se creada ca ar avea-o asupra unor inalti demnitari ai statului, in discutiile purtate cu diverse persoane, precum si cu organele de urmarire penala, facand dese referiri la presedintele Traian Basescu si la primul-ministru Victor Ponta”, se arata in referatul Parchetului.

Conform documentului, in ultimele campanii electorale, inclusiv la referendumurile pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, Marin Condescu ar fi un sustinator al acestuia.

De asemenea, in documentul Parchetului se arata ca presedintele de la Pandurii ar fi avut discutii telefonice cu senatorul PSD Toni Grebla, vicepresedinte al Comisiei Juridice din Senat, dar si cu seful IPJ Dolj, Constantin Nicolescu, anterior fost sef al IPJ Gorj.

„Inculpatul Condescu Marin a contactat mai multe persoane avand statutul de demnitar si functionar public pentru a le solicita sprijinul in rezolvarea problemelor penale pe care le are, respectiv influentarea modului de solutionare a cauzelor penale inregistrate la Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj. Apreciem ca in acest sens sunt relevante discutiile purtate cu senatorul Toni Mihail Grebla si inspectorul sef Nicolescu Constantin, din cadrul IPJ Dolj”, se precizeaza in documentul citat.

Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului Sportiv Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a fost retinut, marti seara, pentru delapidare, fals in inscrisuri, uz de fals si spalare de bani, fiind acuzat ca a falsificat trei contracte de cesiune de creante si ca a prejudiciat clubul cu peste 2,6 milioane de lei.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului Tribunalului Gorj, procuror Cristina Ciobanu, trei contracte de cesiune cu firma Edenred Romania SRL Bucuresti, care asigura tichetele de masa pentru minerii din fosta Societate Nationala a Lignitului Oltenia, au fost falsificate, avand ca data a incheierii lor 23 martie 2011, 6 aprilie si 29 septembrie 2011.

sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos