Marioneta dezorientata – Grindeanu vorbeste zilnic cu Dragnea, dar apeleaza si la Ponta cand are nevoie de parerea unui expert!

457

Primul-ministru Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, la TVR 1, ca schimbul de replici dintre fostul si actualul presedinte al PSD, Victor Ponta, respectiv Liviu Dragnea, ar fi trebuit sa aiba loc in interiorul partidului, Grindeanu precizand ca el vorbeste cu Dragnea in fiecare zi, iar atunci cand are nevoie de parerea unor specialisti in anumite domenii, nu ezita sa-i consulte, printre acestia fiind si Victor Ponta.

„Iau puncte de vedere din partea unor oameni in care am incredere”, a spus Grindeanu referitor la faptul ca a discutat cu fostul premier Victor Ponta, scrie aktual24.ro

Seful Guvernului s-a aratat increzator ca disputele se vor clarifica in interiorul partidului si ca nu vor fi plecari din PSD.

”Nu mi-e foarte clar acel schimb de replici. Eu am inteles foarte bine este rolul pe care il am eu si guvernul. Dialog este normal sa existe si am comunicare foarte buna cu presedintele partidului. De fiecare data cand am anumite semne de intrebare unde cred ca o anumita expertiza pe o anumita zona este necesara, nu am avut niciun fel de ezitare sa sun la oameni pe care-i consider specialisti. Printre acestia, s-a aflat si Victor Ponta”, a mai spus Grindeanu.

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, ca ii este greu sa inteleaga de ce este atacat in continuare de catre Liviu Dragnea si a spus ca este pacat ”sa bagi soparle”, in calitate de presedinte PSD.

”Nu inteleg de ce continua atacul asupra mea, de ce este asa suparat ca, de fapt, noi ne-am inteles: eu sustin Guvernul, sustin PSD, nu-l sustin pe domnul Dragnea. Asta-i viata!”, a declarat Victor Ponta, adaugand ca nu poate fi de acord cu ”stilul de conducere monarhica” pe care l-ar promova Liviu Dragnea la conducerea PSD.

Invitat sa comenteze sugestia facuta de Liviu Dragnea ca ar fi existat o discutie intre premierul Sorin Grindeanu si Victor Ponta legata de acordarea unei functii pentru cel din urma, Ponta a raspuns: ”Astea sint soparle si nu-i frumos sa bagi soparle. Nu am cerut nicio functie si nici nu mi s-a oferit vreuna. Nici domnia sa nu mi-a oferit vreo functie, m-a intrebat la un moment dat ceva, dar e pacat sa bagi soparle cand esti ditamai presedintele PSD.”

Fostul premier a respins asertiunea lui Dragnea potrivit careia ar fi atacat guvernul Grindeanu si a spus ca se va intalni cu primul-ministru, daca acesta va dori sa-i solicite sfatul. ”Ori de cate ori ma va intreba, ii spun ce cred eu ca e bine dupa care, sigur, deciziile le ia el”, a spus Ponta.

”Domnul Grindeanu incepe sa conduca Guvernul si face foarte bine. Sa nu-l conduca altcineva, din alta parte”, a mai spus Ponta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos