Marioneta Grindeanu a invatat arta minciunii de la creatorul sau DRAGNEA!

990

Marioneta Sorin Grindeanu ii raspunde dur presedintelui Iohannis, dupa discursul tinut de seful statului in plenul parlamentului. De la aceeasi tribuna, premierul vorbeste cu ocazia supunerii la vot a primei motiuni de cenzura impotriva Guvernului PSD-ALDE. Sorin Grindeanu minte si sustine ca Iohannis vrea sa ia guvernul PSD chiar daca Klaus Iohannis a declarat ca PSD trebuie sa guverneze!

Iohannis a sustinut ca PSD se face vinovat de situatia creata in strada si a transmis ca nu va organiza alegeri anticipate si va lasa actuala puterea sa guverneze si sa legifereze.

„Presedintii celor doua Camere care nu stiu au ramas?, incearca sa acrediteze in spatiul public ideea ca eu nu as digera rezultatul votului si ca eu as incerca sa fac ceva ca sa intorc acest rezultat. Cica afirma in spatiul public ca as dori rasturnarea guvernului legitim. Nu. Fals. Ati castigat, acum guvernati, dar nu oricum. Romania are nevoie de un guvern puternic, nu de un guvern care cu sfiala executa ordinele de la partid. Romania are nevoie de un guvern care lucreaza transparent, care guverneaza predictibil, la lumina zilei, nu noaptea pe furis.

Legiferati pentru Romania, dati legi bune pentru Romania, nu pentru un grup de politicieni cu probleme. Conduceti cei care ati castigat alegerile, dar conduceti responsabil, sunt mari asteptari din partea societatii. Lumea v-a votat fiindca v-a crezut, ce-ati promis, faceti. Sunt mari asteptati din partea mediului economic. E nevoie de o guvernare si de o legiferare transparenta, predictibila, sustenabila. Nu va bateti joc de romania, suntem intr-o situatie macroeconomica f buna. Nu puneti Romania in dificultate. Pastrati trendul ascendent, pastrati cresterea economica. Sunte asteptari mari de la partenerii nostri internationali. Romania este o tara puternica in regiune. Am luptat, am legiferat si am guvernat timp de multi ani in asa fel incat Ro sa devina parte puterniica din NATO, din UE. Lumea are mari asteptari de la noi, sa nu-i dezamagim.”

„Dincolo de lozinci si dorinta de a-si reface credibilitatea, cred a reiesit un lucru destul de clar: vrea sa puna cat mai degraba ‘guvernul meu’. Avem deja experienta asta, cu un guvern pe care istoria il va retine drept ‘guvernul zero’. Va rog sa nu acceptati acest joc si sa nu mai cadem in aceasta capcana”, a mintit Grindeanu, despre discursul lui Iohannis.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos