Marioneta lui Dragnea, Viorica Dancila, se plange ca nu mai are de munca: „Deocamdata sunt somera, nu am serviciu”

718

Fostul premier Viorica Dancila a declarat, joi, ca „deocamdata nu am serviciu”, spunand ca vrea sa revina la vraful PSD. „Deocamdata nu am serviciu, am mai multe propuneri. Deocamdata sunt somera”, a sustinut Dancila intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu pentru Mediafax.

„Doamna Viorica Dancila nu trebuie uitata, e un premier PSD cu mare experienta”, a spus Cristoiu anterior. Dancila a spus apoi ca se vede din nou intr-o pozitie de conducere in PSD.

„Voi face parte din echipa PSD, sunt de 24 de ani in acest partid, am trecut prin toate etapele. Voi fi alaturi de echipa, consider ca in acest moment PSD trebuie sa fie unit pentru a castiga alegerile urmatoare. Lupta trebuie sa o dam cu oponentii, nu intre noi. Trebuie sa fim pregatiti pentru orice lucru”, a declarat Dancila, conform Aktual24.

Dancila este convinsa ca va prelua sefia organizatiei de femei a PSD. „Eu sunt foarte atasata pe organizatia femeilor PSD, am luptat foarte mult pentru promovarea femeilor. Eu cred in colegele mele si in sustinerea lor”, a spus Dancila despre alegerile pentru functia de presedinte al organizatiei de femei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos