Marioneta penala din Guvern a lui Dragnea, Darius Valcov, despre #rezist: „Un firicel mic de praf in drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o meritam”

126

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca protestatarii #rezist reprezinta „un fir de praf”.

Raspunzand unei intrebari, Valcov a sustinut ca la nivelul Comisiei Europene este aplicat un dublu standard fata de tarile membre UE.

„Clar, de departe exista un dublu standard. Trebuie sa se auda vocea Romaniei asa cum se aude vocea Italiei, cum se aude vocea Ungariei, Poloniei, Cehiei sau Slovaciei”, a afirmat consilierul premierului.

Intrebat daca nu vom fi catalogati drept „extremisti”, daca vocea Romaniei se va auzi ca a Ungariei sau a Poloniei, Darius Valcov a replicat: „De cine suntem numiti extremisti? De #Rezist, Antifa de Romania? Haideti sa-i ocolim, sa-i sarim, sa trecem pe langa ei, pentru ca sunt un fir de praf, un firicel mic de praf in drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o meritam”.