Marius Manole, despre legea recursului compensatoriu: „Ei nu se pun in pielea unei mame careia i-a fost violat copilul! Eu o sa protestez in continuare”

143

Actorul Marius Manole a vorbit intr-un interviu despre Legea Recursului Compensatoriu, care presupune ca recidivistii sunt eliberati din penitenciare mai devreme decat perioada stabilita prin hotararile de condamnare, din cauza conditiilor de executare a pedepsei.

„Nu poti sa spui ca eliberezi niste violatori ca au conditii proaste. Stii cati copii traiesc in conditii proaste si se duc la toaleta in curte? Pe ei cine ii elibereaza? stii de ce sunt pareri pro? Pentru ca lor nu li s-a intamplat nimic. Pentru ca ei nu ii inteleg pe parintii carora le-au fost violati copiii.

Pentru ca ei nu se pun in pielea unei mame careia i-a fost violat copilul. Nu sunt iohannist, nu d-aia ma duc la proteste. Nici el nu a facut nimic. Incearca acum, pe ultima suta de metri, ca intra in campanie electorala. Nu sunt pentru Ciolos, pentru Iordache, pentru Dragnea“, a declarat actorul in emisiunea „Oameni de Colectie“, cu Catalin Striblea, scrie digi24.ro.

Marius Manole a avut si un mesaj pentru cei care incearca sa il faca sa nu mai fie atat de revoltat: „Mor pe toti impaciuitorii astia de pe Facebook care imi spun „Marius, dar tu esti lumina”. Fii tu lumina intr-o tara plina de intuneric. imbratiseaza tu copaci, eu nu pot. Eu o sa protestez in continuare“, a conchis actorul.