Marturie cutremuratoare a unui medic batut cu bestialitate de jandarmi! „Parca erau dementi. Mi-au scos si dintii, am carne vie pe corp, pe cap! Mie mi s-a facut baie cu gaze”

Liciniu Miculeanu, un medic pensionat care acum lucreaza la o firma din Bucuresti, s-a prezentat joi, la Parchetul Militar, plin de hematoame, sa depuna plangere impotriva sefilor Jandarmeriei Sebastian Cucos si noul interimar Ionut Catalin sindile, dupa interventia in forta din Piata Victoriei.

„Am hematoame, am fost batut bestial de jandarmi, tarat la duba Jandarmeriei. Am iesit sa protestez pasnic in Piata si la un moment dat niste pusti au furat gardul jandarmilor si efectiv ma amuzam cand trageau unii si altii de gard, dar ramanand singur, ca ceilalti au fugit, jandarmii m-au spreiat cel putin doi sau trei, mi-au facut baie cu spray-uri. Am intins mainile in fata si m-au batut bestial, m-am sprijinit, la un moment dat am si simtit scuturile si dupa aceea m-au batut bestial. M-au tarat la duba, in timp ce ma tarau la duba m-au lovit cu picioarele. Leziunile de pe corp sunt de la picioarele jandarmilor. M-au lovit in zona capului in timp ce eram tarat”, a declarat Liciniu Miculeanu.

Medicul a subliniat ca interventia jandarmilor din seara de 10 august a fost de „o brutalitate fara seama”.

„Absolut brutala interventia. Parca erau dementi. Dar eu am depus cerere contra sefilor Jandarmeriei, Cucos si sindile. Acei oameni erau responsabili. Jandarmii… i-am cunoscut la Procuratura, unul avea 19 ani, celalalt 20 ani, iar al treilea 2 zile vechime. Au trimis oameni absolut neinstruiti, puteau sa omoare lumea. Am carne vie aici la brat. Eram cu mainile sucite la spate in timp ce eram tarat de niste jandarmi, altii ma loveau in cap si cu picioarele. Eram orbit complet, nu mi s-au dat gaze, mie mi s-a facut baie cu gaze. Uitati-va la fata mea. Mi s-a dus un rand de piele. Uitati-va, am fost lovit la nas de la ochelari. Am depus plangere penala impotriva sefilor Jandarmeriei Cucos si sindile. Acestia sunt responsabili. Am depus plangere pentru tentativa de omor si pentru faptul de a trimite jandarmi neinstruiti in Piata contra protestatarilor. (Interventia jandarmilor a fost) de o brutalitate fara seama, dar in mod normal adevaratii vinovati sunt Liviu Dragnea pe primul loc si Carmen Dan. Deci ei au dirijat totul, din cauza ca am pus lucrurile cap la cap. Va asigur, ca am si eu niste surse, ca Liviu Dragnea a dat ordinul clar de asa-zisa curatare a Pietii”, a precizat Liciniu Miculeanu.

Protestatarul a anuntat ca va cere daune morale al carui cuantum nu l-a decis inca, insa se va consulta cu avocatul.

„Mi-au scos si dintii. Aici din fata este o masca. Am noroc ca nu am fracturi. Sunt fericit ca am starea de spirit pozitiva si dupa ce imi ling ranile voi iesi din nou la proteste pasnice. Eu nu-mi cer dreptatea in genunchi. Am fost la medico-legal, dar am fost la Floreasca. Aveam mana imobilizata. Mi-am scos-o din cauza ca nu pot sa-mi fac igiena altfel si nu pot sa fac nimic, nu pot sa mananc… Merg acum la spital sa ma panseze din nou. Mai am si in alte locuri pe corp carne vie precum aici pe brat, am si pe cap”, a afirmat Liciniu Miculeanu.

Sursa: epochtimes-romania

Marturie cutremuratoare a unui medic batut cu bestialitate de jandarmi! „Parca erau dementi. Mi-au scos si dintii, am carne vie pe corp, pe cap! Mie mi s-a facut baie cu gaze” was last modified: august 16th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre