Matematicianul Sergiu Moroianu, sotul lui Clotilde Armand, vrea sa inregistreze la biblioteca Institutului de Matematica volumul ”care nu exista” al lui Grindeanu!

1745

Mai întâi s-a spus că premierul Sorin Grindeanu și-a trecut în CV o carte care nu există. După ce prim-ministrul a publicat imagini cu volumul „care nu există”, provocările capătă nuanțe profesioniste. Matematicianul Sergiu Moroianu, soțul vicepreședintelui USR Clotilde Armand, îi cere lui Grindeanu un exemplar din carte.

„Domnule Grindeanu, vă invit la Institutul de Matematică să ne prezentați volumul cu titlul “Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă” publicat în 2002 la editura Ionescu împreună cu tatăl dvs. Vă solicit să ne donați un exemplar pentru biblioteca IMAR. Sunt la dispoziția dvs. marți la ora 10:00, voi fi onorat să vă prezint Institutul și să preiau cartea din mâna dumneavoastră pentru a o înregistra la bibliotecă”, scrie Sergiu Moroianu pe Facebook. Provocarea a fost distribuită și de soția lui Moroianu pe pagina sa de Facebook.

Sergiu Moroianu a fost exclus din USR la sfârșitul anului trecut, după ce a criticat public apropierea partidului de George Soros și rezultatele de la alegerile parlamentare, scrie stiripesurse.ro.

content-image

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos