Loading...
Mesaj slugarnic al purtătorului de cuvânt al PSD, după execuția lui Chirică: ”Lipsa loialității și a bunului-simț au condus la excluderea sa din partid!” – Circul Politic

Mesaj slugarnic al purtătorului de cuvânt al PSD, după execuția lui Chirică: ”Lipsa loialității și a bunului-simț au condus la excluderea sa din partid!”

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a declarat că excluderea primarului Iaşiului, Mihai Chirica, din partid „nu este absolut deloc niciun fel de pierdere” şi afirmă că acesta a atacat PSD într-un mod „suficient de josnic şi mizerabil”.

„A contribuit la dezvoltarea personală sau la accederea într-o funcţie importantă şi după aceea a atacat acest partid la un mod suficient de josnic, de multe ori mizerabil, în spaţiul public. Eu nu cred că un asemenea om poate fi o pierdere pentru orice partid, cu atât mai puţin pentru PSD”, a spus Adrian Dobre.

De asemenea, el susţine că Mihai Chirica, dacă vrea „să îşi demonstreze capacitatea”, să candideze la următoarele alegeri din partea unui alt partid, iar el nu mai aparţine de niciun fel de PSD.

„Dispariţia domnului Chirica din spaţiul politic social-democrat nu este absolut deloc niciun fel de pierdere. Domnul Chirica dacă vrea să îşi demonstreze capacitatea, n-are decât să se prezinte la alegeri singur sau sub sigla altui partid şi vom vedea cum vor vota oamenii (…) Excluderea sa nu face decât să consfinţească dinstanţa care s-a format de la sine între domnul Chirica şi PSD”, a continuat acesta.

Dobre a mai spus că valorile PSD şi cele ale primarului din Iaşi nu sunt aceleaşi.

“Valorile pe care le împărtăşeşte şi valorile pe care noi, toţi ceilalţi le împărtăşim, şi aici mă refer la bun-simţ, loialitate, la o disciplină, la o armonie, la o discuţie în interiorul partidului, la puncte de vedere care trebuie purtate la modul colegial şi civilizat, toate aceste chestiuni ne despart în acest moment”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD.

Organizaţia judeţeană Iaşi a PSD a decis, vineri, în Biroul Permanent Judeţean, excluderea din partid a primarului Iaşiului, Mihai Chirica, iar hotărârea finală urmează să fie luată săptămâna viitoare în Comitetul Executiv Judeţean al organizaţiei. Chirica spune că decizia este una abuzivă, motivând că poate fi dat afară din partid doar de către organizaţia municipală, unde este membru, şi nu de cea judeţeană. El a precizat că va contesta în partid hotărârea, întrucât a fost încălcat statutul partidului, dar ia în calcul şi să o atace şi în instanţă.

Sursa: stiripesurse.ro

Mesaj slugarnic al purtătorului de cuvânt al PSD, după execuția lui Chirică: ”Lipsa loialității și a bunului-simț au condus la excluderea sa din partid!” was last modified: februarie 9th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close