Mesaj urias pentru PSD, desenat pe un camp de catre doi clujeni: „Niste tarani. Va vedem din Samboleni”

Cei doi clujeni care au devenit cunoscuti in Romania dupa ce au desenat pe un camp un mesaj vulgar la adresa PSD au repetat gestul, insa de aceasta data in termeni decenti.

Sorin Bobis si Alexandre Lacaille, ajutati de cativa prieteni, au un nou mesaj pentru politicieni – „Va VEDEM” – scris cu litere uriase pe un camp din Samboleni.

”Niste tarani. Va vedem din Samboleni. Ultima opera de arta realizata impreuna cu Alexandre si prietenii din Cluj si Mures. Ca o curiozitate, noua postare din teren are orientare sud-est, taman spre Bucuresti”, a scris Bobis pe Facebook.

”Noi voiam sa scriem un mesaj, nu era asta mesajul, dar dupa ce am vazut imaginile cu cei care au venit din strainatate si au preluat ideea asta, adica ideea asta de litere, ne-am propus sa facem si noi la fel.” – a mai spus el, potrivit stiri de Cluj.

Vineri, cativa politisti au fost trimisi sa-i convinga pe cei doi clujeni, Sorin Bobis si Alexandre Lacaille, sa modifice textul mesajului injurios la adresa PSD.

”O intrebare pentru prietenii juristi de pe FB. Am fost rugati de politie sa stergem mesajul de pe camp. intrebare, am incalcat o lege?” – a intrebat pe Facebook, in urma cu cateva zile, Sorin Bobis.

Mesaj urias pentru PSD, desenat pe un camp de catre doi clujeni: „Niste tarani. Va vedem din Samboleni” was last modified: iulie 22nd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre