Mesaj usturator pentru PSD: ”Nu stiu daca Dragnea a adormit pe melodiile lui Salam cu FARA NUMAR, FARA NUMAR, dar e la mintea cocosului ca nu au de unde sa dea salariile si pensiile promise!”

465

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean spune ca se asteapta ca liberalii sa revina la guvernare in luna iunie pentru ca PSD-ul va fi dat jos de la putere de catre „economie”. „E la mintea cocosului ca nu au cum sa dea salariile astea”, a declarat Ardelean.

Legea salarizarii unice este un bun prilej ca liberalii sa faca misto de PSD. Deputatul PNL Ben Oni Ardelean este convins ca seful pesedistilor este complet inconstient atunci cand le promite romanilor cresteri salariale substantiale. Ardelean a comentat extrem de acid proiectul de lege promovat de PSD facand o serie de declaratii savuroase la adresa liderului PSD.

„Nu stiu daca Dragnea a adormit pe melodiile lui Salam cu fara numar, fara numar, dar dupa legea asta a salarizarii deja cred ca nu doar la Ministerul Sanatatii s-a facut celula de repatriere a medicilor in tara, dar cred ca si nemtii se gandesc deja sa vina in Romania dupa ce salarii preconizeaza Dragnea.

Mie mi se pare, bineinteles ca si-au dat si ei seama ca nu au bani, ca nu trebuie sa fii macroeconomist ca sa iti dai seama ca nu ai bani la buget sa dai salariile respective si acum nu mai stiu in ce colt sa o dea. Pe de o parte, ba amanam, pe de alta parte ba hai sa vedem daca o putem tranti in Parlament si ca vedem acolo ce se intampla.

S-ar prea putea ca dupa alegerile noastre din iunie sa ne trezim si cu guvernarea, nu pentru ca noi reusim sa ii dam jos, ca la o astfel de majoritate pe care o au in Parlament nu ai cum sa ii dai jos, dar economia sigur s-ar putea sa ii dea jos de la guvernare, pentru ca e la mintea cocosului ca nu au cum sa dea salariile astea. Adica nu trebuie sa stii multa economie sa iti dai seama ca o astfel de previziune financiara este insuportabila de catre bugetul Romaniei”, a spus Ardelean la sfarsitul acestei saptamani, citat de Vocea Timisului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos