Mesajul lui Florin Calinescu pentru concubina lui Dragnea: „Irina, esti fata tanara, o sa iti fie greu sa mergi multi ani cu pachete la Jilava, Rahova, Costa Rica, Belgrad sau Madagascar…”

431

Dupa ce concubina lui Liviu Dragnea a publicat pe contul de Instagram poze de la vizita la o fabrica de ceasuri din Elvetia, actorul Florin Calinescu i-a transmis un mesaj acid pe Facebook. „Bai, gunoaielor, voi ar trebui sa circulati, la mana, doar cu ceasuri desenate din carioca”. Mai mult Florin Calinescu o apostrofeaza pe tanara concubina a lui Dragnea si ii aminteste ca in curand Liviu Dragnea s-ar putea sa fie condamnat la puscarie (solutia a fost amanata pentru 8 iunie), ori liderul PSD ar putea fugi din tara ca Udrea sau Mazare.

Irina Tanase, pe numele ei de fata, viitoare Irina Dragnea daca lucrurile o tin tot asa… a publicat pe Instagram mai multe imagini in care apare alaturi de seful PSD intr-o fabrica de ceasuri exclusiviste din Elvetia. Calinescu este profund dezgustat. „Oameni buni! Chestiunea e atat de belita, incat nici mama dezbeliturii nu ar performa. Imaginile cu cuplul bielii-manivelii, in vizita la fabrica da orologii, ulisenardin, de sa imi bag submarinu’ in adancururile oceanelor lor, da ceasornicari, imi imipiedica livele promis.

Doamne si tovarase tot odata, vederea, cu Marele Repetent si cu micuta lui, ondina, profanand ceasornicariile alea, mi-au produs o hernie cerebrala.
Acuma, din ce bani, din ce tronsonu’ doi de pensii, din ce teldrum, din ce codrutakovesisi din ce alte basescuri, taricene si iohannesuri, au lins si, poate, achizitionat, aia 2 vreun pendul, e doar , de acum, treaba secundarului toaderccr.

Bai, gunoaielor, voi ar trebui sa circulati, la mana, doar cu ceasuri desenate din carioca.

Inca ceva. Irina, esti fata tanara, o sa iti fie greu sa mergi multi ani cu pachete la Jilava, Rahova, Costa Rica, Belgrad sau Madagascar…”, a scris Calinescu pe Facebook.