Mesajul romanilor a fost CLAR inteles la Bruxelles! UN INALT OFICIAL UE promite sprijin protestatarilor #rezist: ”Va vom ajuta cu tot ce aveti nevoie!”

838

Vicepresedintele Partidului Popularilor Europeni, Esteban Gonzales Pons, le-a promis, miercuri, protestatarilor romani care au participat la dezbaterea despre democratie si justitie din Parlamentul European ca vor fi ajutati cu „tot ce aveti nevoie”.

„A fost mult mai usor cand au incercat sa schimbe legea. Pentru ca era strans legat de statul de drept. Daca ataca direct procurorii sefi e mai greu de aratat ce pun la cale. Trebuie sa tinem legatura pentru a va ajuta. Va vom ajuta cu tot ce aveti nevoie. Va ajutam in favoarea democratiei si a domniei legii. Sunt aspecte foarte importante pemtru Uniunea Europeana”, a declarat oficialul PPE.

Miercuri, cateva zeci de protestatari din Romania au participat la dezbaterea comisiei LIBE privind democratia si justia din Romania. Ulterior, protestatarii s-au intalnit cu mai multi oficiali ai Parlamentului European, printre care si ombudsman-ul PE, carora le-au explicat cum guvernarea PSD incearca sa saboteze lupta anticoruptie, scrie aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos