Mesajul transmis de Grapini din Coreea: ”Aici oamenii știu să se bucure mai mult ca noi”, luat peste picior de internauți – ”Poate știu și mai multă gramatică!”

451

Europarlamentarul Maria Grapini, aflată într-o vizită în Coreea, a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii îmbrăcată într-o rochie tradiţională coreeană cu volane şi dantelă, în mai multe ipostaze şi a participat la diverse activităţi specifice zonei.

Europrlamentarul a primit mai multe comentarii din partea internauţilor unele dintre ele amintind despre greşelile gramaticale sau de ortografie pe care Grapini le face în postările sale pe pagina de socializare.

Maria Grapini a ţinut să arate costumul tradiţional coreean pe care l-a purtat, astfel că a făcut mai multe poze în magazin, pe stradă şi chiar într-un car cu flori.

„Dupa 14 ore de lucru am ajuns la hotel! Azi am vizitat un saT korean,am lucrat alături de mici meşteşugari care fac hârtia manual si tot manual fac tablouri cu aranjamente florale,am purtat hainele tradiţionale si am încercat sa înţeleg viata la tara in Korea(Coreea)Case mici dar frumos îngrijite,fiecare palma de pământ este lucrata,multe,multe sere pentru legume.Ce este important e ca,oamenii stiu sa se bucure mult mai mult ca noi!”, a scris Maria Grapini, joi, pe Facebook.

„Şi poate ştiu şi puţin mai multă gramatică sau punctuaţie decât noi”, i-a spus unul dintre internauţi.