Mesajul unui lider PNL pentru primarul din Alba Iulia: „Felicitari pentru ca ai reusit sa speli rusinea nesimtitilor care conduc tara!”

La Alba Iulia in Cetate, trecerea celor 100 de ani de la Marea Unire a fost sarbatorita ca un eveniment unic. La acest eveniment la care au fost prezenti presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, Patriarhul Romaniei, Preafericitul Parinte Daniel al Romaniei si Patriarhul Ierusalimului, Preafericitul Parinte Teofil al III-lea al Ierusalimului, Arhiepiscopul Irineu al Alba Iuliei, ierarhi, a participat si inalti oficiali si lideri politici. Printre acestia s-au numarat liderii PNL, condusi de Ludovic Orban. Impresionat de atmosfera creata in jurul sarbatoririi Centenarului, secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu a postat un mesaj si mai multe fotografii pe Facebook.

„Pe parcursul anului m-am tot gandit la cat ghinion avem in acest an centenar, sa fim condusi de unii care nu au nimic sfant pe lume. Ma gandeam la cat dezinteres au aratat tot anul, cat de sters a trecut acest an centenar si cata dezbinare este in societate.

Toate framantarile de mai sus au disparut, sambata, cand am ajuns la Alba Iulia. Sambata am simtit cu adevarat ca suntem in sarbatoare. si eu si alti 100.000 de romani am simtit spiritul celor 100 de ani de Romanie intregita.

Felicitari, Mircea Hava! Felicitari pentru ca ai reusit sa speli rusinea nesimtitilor care conduc tara. Felicitari pentru ca ne-ai ajutat sa simtim cu adevarat ce sarbatoare importanta am avut anul acesta!”, a transmis Cristi Barbu.

La randul sau, primarul liberal, desi criticat pentru unele disfunctionalitati privitoare la organizarea evenimentului, a transmis: „Sper ca nu vor mai trece 100 de ani pentru a putea folosi o facilitate precum autostrada”.

Iata mesajul postat, pe Facebook, de primarul Mircea Hava:

„Primul cuvant dupa o zi care m-a lasat fara cuvinte: multumiri! Pentru bucuria impartasita si pentru ca ati transformat orasul in cea mai mare cetate a celor care-si iubesc tara. Cate 100 de multumiri cel putin, pentru fiecare roman care a vrut sa fie de 1 Decembrie in Cealalta Capitala, la Alba Iulia.

Alte 100 pentru fiecare dintre voi, care ati ales sa infruntati gerul si sa intampinati viitorul, aici, in Cetate. Evident ca n-au fost toate roz si ca, nefiind o masinarie perfecta ci tot o mana de oameni, organizatorii s-au confruntat cu o situatie unica in ultima suta de ani. Am avut forta de a atrage, dar, din pacate, s-a distribuit cu greutate retragerea simultana a celor prezenti la Alba Iulia.

O situatie pentru care prefer sa nu acuz, ci sa sper ca nu vor mai trece 100 de ani pentru a putea folosi o facilitate precum autostrada. Peste 13 000 de masini si doua benzi pentru orice iesire din orasele Romaniei nu pot fi compensate de niciun efort uman sau zeci de autobuze.

Cui datoram asta nu tine loc de regret pentru normalitatea cu care lucrurile s-ar fi derulat daca existau conditiile potrivite. Ma bucur insa ca am gasit intelegere, rabdare si, cel mai mult, o stare de spirit greu de exprimat in cuvinte: spiritul romanesc in esenta lui, asta am avut, de Centenar, la Alba Iulia. Va multumesc, inca o data si ma inclin, cu respect!

La multi ani, frati romani! Romania are viitor!”.

Mesajul unui lider PNL pentru primarul din Alba Iulia: „Felicitari pentru ca ai reusit sa speli rusinea nesimtitilor care conduc tara!” was last modified: decembrie 4th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close