Mici si bere la aniversarea a 20 de ani de la infiintarea PDL!

923

1miciPDL a sarbatorit cu bere, mici si muzica, 20 de ani de la infiintarea partidului, participantii petrecand in curtea sediului central din Modrogan in pofida ploii.

In jur de o mie de persoane s-au adunat in curtea PDL din Aleea Modrogan pentru a degusta produse traditionale romanesti prezentate in corturi special amenajate pe zone geografice.

Sarmalele, cozonacul, branzeturile, dar si fripturile si placintele au fost servite de membrii si simpatizatii partidului, inainte ca manifestarea sa fie declarata oficial deschisa.

Unii dintre democrat-liberalii activi ai partidului au venit in costume populare, iar altii in tricouri portocalii.

„Lume multa!”, spune un participant.

„Asa e la parastas!”, comenteaza un democat-liberal.

La ora 16.30, presedintele PDL, Vasile Blaga, si sustinatorii sai au urcat pe scena special amenajata, unde liderul partidului a vorbit despre cum s-a infiintat PD in urma cu 20 de ani, despre cum a devenit mai tarziu PDL, i-a amintit pe toti fostii presedinti ai partidului, Petre Roman, Traian Basescu, Emil Boc, multumindu-le, dar a si avertizat ca „praful si pulberea” se aleg de cei care parasesc partidul „la greu”.

Dupa Vasile Blaga, si dupa ce au vizionat mesajul liderului grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, 120 de persoane au devenit proaspat democrat-liberali, primind carnetele de partid.

Cand discursul era in toi, a inceput ploaia si multi dintre participanti s-au imbulzit pentru a primi gratuit umbrele portocalii.

Ploaia nu i-a oprit pe altii sa incinga hore pe iarba din curte pe ritmurile imnului partidului „Verde-nrourat”.

La serbarea campeneasca a PDL a fost prezenta si Elena Udrea, care a venit imbracata intr-o rochie cu flori si pantofi cu tocuri inalte si a facut poze cu admiratorii.

In pofida ploii, petrecerea a continuat, muzica rasunand din boxe in timp ce democrat-liberalii urmareau de sub umbrele sau din corturi spectacolul.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos