Mihai Calin: „Suntem condusi de inculti si analfabeti functional care ne spun sa fim mandri ca stam aici, in mocirla noastra! Pe Dancila, Daea si Ciamba nu-i intelegi nici cu dictionarele!”

333

Actorul Mihai Calin, care a iesit la protestul actorilor impotriva OUG 7, spune ca suntem condusi de inculti si analfabeti functional care ne spun sa fim mandri ca stam aici, in mocirla noastra. Actorul a criticat dur modificarile aduse legilor justitiei si spune ca angajatii din institutiile de cultura ar putea intra in greva generala, in spirit de solidaritate cu magistratii.

Mihai Calin, actor: „Este o mare rusine pentru foarte multa lume ca esti reprezentat, ca esti condus de niste oameni inculti, analfabeti functional. Uitati-va la interviul cu Ciamba, ministrul Afacerilor Europene. Dumnezeule! Nici cu Google Transalate, nici cu dictionare nu poti sa-ti dai seama ce vorbeste omul ala. Domnul Daea, doamna Dancila nu sunt in stare sa lege niste fraze coerente, daramite niste proiecte.

Cum sa vorbeasca ei la nivel european, sa se racordeze la niste contracte? Absorbtia fondurilor europene! Noi nu aducem banii aia gratis. Se doreste izolarea. Stam noi aici in mocirla noastra, dar suntem mandri pentru ca va mai dam niste bani, avem grija de voi, mai romani. Sa gandim romaneste! Exista optimism, pentru ca am inceput sa ne strangem. Demonstratiile masive care au fost acum doi ani au inceput sa scada ca numar si pentru ca obosesti. Asta e nesimtirea, guvernantii vad ca demonstreaza sute de mii de oameni, zic lasa-i sa strige, niste idioti utili. Dar ce e mai important ca foarte multi din aia au inteles ca trebuie sa se organizeze, in organizatii civice, au inceput sa intre in partide oameni tineri si profesionisti”.

Actorul Mihai Calin i-a indemnat pe romani sa mearga la vot.

Sursa: Digi24