Mihai Gadea si Mircea Badea ATAC JIGNITOR la adresa Andreei Esca! Motivul? Interviul cu Dacian Ciolos!

843

Mihai Gadea si Mircea Badea au atacat-o murdar pe Andreea Esca pentru ca nu l-a intrebat pe Dacian Ciolos, intr-un interviu realizat pentru Europa FM, ce si-ar fi dorit cei doi sa-l intrebe pe fostul premier. 

„Ar fi de ras, daca n-ar fi de plans”, a spus Gadea despre Andreea Esca, in emisiunea „Sinteza zilei” de duminica seara. El este nemultumit ca Esca nu l-a intrebat pe Ciolos despre o ordonanta data in ultimele zile ale guvernarii sale privind achizitionarea din Olanda a patru corvete militare. Gadea sustinea ca ordonanta este „revoltatoare”, intrucat s-au alocat 1,6 miliarde de euro pentru corvete fara licitatie.

Gadea si Mircea Badea s-au intrecut apoi in glume proaste despre Andreea Esca si intrebarile pe care i le-a pus lui Ciolos.

„In loc sa raspunda la cele mai grave dezvaluiri din acest an, l-a intrebat despre sex. Ciolos a aranjat sa i se puna intrebari de felul acesta”, a sustinut Gadea.

Cei doi au prezentat apoi un set de intrebari pe care Esca i le-a pus lui Ciolos, printre care si una referitoare la viata sexuala a fostului premier. „Am uitat sa va spunem inainte ca este un moment care va poate afecta emotional”, a spus apoi Mircea Badea, scrie aktual24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos