Mihai Razvan Ungureanu s-a hotarat sa candideze la prezidentiale!

503

1ungureanuPresedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat s-a hotarat sa candideze la prezidentiale, in conditiile validarii de propriul partid a acestei decizii, de catre alianta (DA), potrivit mediafax.ro.

„Decizia mea personala este luata de a ma inscrie in lupta pentru prezidentiale, dar trebuie validata in partid, in alianta si in randul tuturor partidelor de dreapta. Aceasta decizie devine definitiva in cazul in care sustinerea tuturor partidelor de dreapta este sincera si definitiva”, a precizat Mihai Razvan Ungureanu.

El a aratat ca o candidatura unica din partea fortelor de dreapta ar fi un prim pas pentru constructia unui partid unic de centru-dreapta.

„Datoraia mea este sa le conving (pe partidele de centru-dreapta – n.r.) ca este o optiune demna de luat in seama si care merita investitia de incredere si de resurse. O candidatura unica din partea fortelor de dreapta inseamna primul pas catre constructia unui partid unic de centru-dreapta capabil sa adaposteasca toate nuantele doctrinare ale partidelor existente de la liberal-conservatorism la crestin-democratie. Un partid unic al dreptei trebuie sa fie afiliat la PPE. Miza pe care mi-o asum este de a aduce partidele de centru-dreapta sub un singur steag politic”, a mai spus Mihai Razvan Ungureanu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos