Mihai Sora, din mijlocul protestatarilor: „Sa nu ne pierdem increderea in viitorul acestei tari. Pana la urma vom invinge!”

164

In Bucuresti si alte mari orase ale tarii au fost din nou proteste. Participantii i-au cerut demisia ministrului justitiei, pe care il acuza ca pune piedici luptei impotriva coruptiei. In acelasi timp, au sustinut si ca Guvernul este incompetent.

Sute de oameni si-au incheiat seara de duminica in fata Guvernului cu un mesaj clar trimis puterii: sa lase justitia sa isi faca treaba.

„Tudorel demisia!” si „PSD, ciuma rosie!” au fost doua dintre revendicarile manifestantilor.

Aceleasi nemultumiri au scos oamenii in strada si in Piata Victoriei de la Timisoara.

„Am iesit pentru ca sa ne declaram impotriva coruptiei si incompetentei din Guvern si din toate functiile publice”, explica un protestatar.

„Guvernul actual, domnul Dragnea incearca sa schimbe notiunea de bine cu rau si o legifereaza. Este imposibil de acceptat acest lucru”, spune un alt manifestant.

Filosoful Mihai Sora a fost si de aceasta data in mijlocul protestatarilor, dezamagit de clasa politica.

„Ne pune pe ganduri de multe ori, ne face uneori sa iesim in strada. Sa nu ne pierdem increderea in viitorul acestei tari. Pana la urma vom invinge!” – este mesajul transmis din strada, de la Timisoara, de filosoful ajuns la 101 ani.

Nemultumirile s-au facut auzite si la Iasi. „Jos Guvernul hotoman, fabricat in Teleorman!” au strigat protestatarii.