Mihai Sora, dupa victoria lui Kovesi: „Sa inceapa, asadar, Festivalul Disperat al Inculpatilor!”

525

Filosoful Mihai Sora spune ca votul in favoarea Laurei Codruta Kovesi din Consiliul UE este „una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani” si isi exprima convingerea ca Laura Codruta Kovesi va fi la inaltimea increderii de care se bucura. „Sa inceapa, asadar, Festivalul Disperat al Inculpatilor!”, adauga Mihai Sora.

„Dragi prieteni, este una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani. Pentru toti oamenii cinstiti, care inteleg sensul cuvintelor ONOARE si DEMNITATE, care pun pret pe INTEGRITATE, victoria aceasta inseamna mai mult decat putem discerne acum, inseamna mai mult decat un punct luminos la capatul tunelului. Ii vom resimti consecintele nu doar noi, romanii, indata ce Parchetul European va deveni functional, ci si cetatenii altor tari prinse vremelnic in chingile unor clanuri mafiote, care toaca ori jefuiesc vistieria publica”, a scris Mihai Sora pe pagina sa de Facebook.

Sora isi exprima convingerea ca Laura Codruta Kovesi va fi la inaltimea increderii de care se bucura:

„O felicit din inima pe Doamna Laura Codruta Kovesi! Sunt sigur ca va fi la inaltimea increderii de care se bucura.
Sa inceapa, asadar, Festivalul Disperat al Inculpatilor!”

Mihai Sora considera ca nu se poate spune ca „Romania nu a sustinut-o”.

„Politrucii aceia agramati si nelegiuiti sunt doar belele in trecere. Ei nu sunt, nu pot fi Romania. Romania suntem noi”, incheie Sora.

Laura Codruta Kovesi a fost desemnata oficial, joi, procuror-sef european, printr-un vot in COREPER, anunta PNL. Kovesi a obtinut 17 din 22 de voturi exprimate, in conditiile in care premierul Viorica Dancila anuntase ca ambasadorul Romaniei la UE, Luminita Odobescu, va vota impotriva desemnarii Laurei Codruta Kovesi.

Laura Codruta Kovesi a declarat, joi, la Europa FM, ca votul din COREPER, precum si votul din Parlamentul European in favoarea sa pentru prostul de procuror-sef european au fost de fapt o recunoastere a calitatii si a profesionalismului oamenilor din justitia romana.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos