Mihai Tudose a inceput atacul la Dragnea: E incalificabil sa trimiti Jandarmeria sa bata protestatari. E grav ca s-a ajuns la asa ceva!

271

Trecut in partidul lui Victor Ponta, fostul prim-ministru Mihai Tudose se dezlantuie impotriva „regimului Dragnea”: vede acum „o ofensiva permanenta impotriva Justitiei” si o Jandarmerie transformata in „maciuca” impotriva protestatarilor.

Fostul premier Mihai Tudose – proaspat demisionat din PSD pentru a trece la Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta – s-a aratat nemultumit miercuri, intr-un interviu acordat podul.ro, de „ofensiva permanenta impotriva Justitiei” desfasurata sub egida lui Liviu Dragnea si a criticat interventia Jandarmeriei de la protestul din 10 august.

„Prabusirea PSD in preferintele electoratului se simte si e prezentata in toate sondajele de opinie date publicitatii. insa alegerile europarlamentare vor reprezenta primul test real. (…) Vedeti dumneavoastra, toata lumea este de acord ca in Justitie trebuie facut ceva – o punere in acord cu o serie de decizii ale CCR, cu decizii ale Uniunii Europene, dar si corectarea unor abateri grave, acolo unde acestea au avut loc. insa una este sa armonizezi niste decizii si sa corectezi cu buna-credinta niste aspecte, iar alta e sa declansezi o ofensiva permanenta impotriva Justitiei si sa te intereseze doar rezolvarea unor anumite spete, dosare”, a declarat Tudose.

Potrivit fostului premier PSD, asa ceva este profund incorect.

„De aceea iese lumea in strada si protesteaza, fiindca toate acestea fac mult rau si se vad cu ochiul liber. Cat am fost premier, m-a preocupat faptul ca iese lumea in strada si uneori am reusit sa port un dialog cu protestatarii, fiindca nu-i poti ignora pe romanii nemultumiti. Eu am dialogat cu ei, inainte de a pleca de la Palatul Victoria, ce a urmat dupa, pe 10 august… E incalificabil sa trimiti Jandarmeria sa bata protestatari. Este grav ca s-a ajuns la asa ceva”, a precizat Tudose.