Mihai Tudose il reduce la tacere pe Tariceanu: „Ba, da’ cine esti tu? Pai du-te frate cu Dragnea, tu cu cei 4% ai tai”

527

Fostul premier Mihai Tudose a ironizat, miercuri, candidatura lui Calin Popescu Tariceanu la Presedintie. El mai a dezvaluit ca, atunci cand era premier i-a solicitat ajutorul lui Tariceanu in lupta cu Dagnea, insa a fost refuzat.

„Tariceanu este sub Pro Romania si sub Victor Ponta in toate sondajele. Mi se pare hilar avand 4%, si cota de incredere este tot acolo, sa venim noi sa te sustinem. Ba, da cine esti tu? Acelasi Calin Popescu caruia i-am propus in ianuarie 2017, dupa ce m-am certat cu domnul Dragnea, i-am zis, raman eu prim-ministru, va pastrati voi portofoliile sau facem un guvern mai mic si guvernam tara.

Nu a vrut. El a vrut cu Dragnea. A vrut la putere si in conditiile alea, cu Dragnea, intelegeti de toate din asta. Pai du-te frate cu Dragnea pana la capat, atunci. Acum nu vrei tu sa mergi singur, sa candidezi tu singur la alegeri, tu cu cei 4%? El azi e la guvernare, azi e Viorica Dancila prim-ministru si reprezinta Romania si datorita – sau din cauza – lui Tariceanu. Punct”, a spus Mihai Tudose la Digi24.

„Varianta s-o sustinem pe Dancila? Mi se pare ca exageram cand comentam asa ceva. Am plecat din PSD si nu mai suntem acolo din mai multe cauze, nu doar din cauza lui Dragnea. Dancila e aceeasi, cea de acum o saptamana, cea de acum o luna, de acum patru luni. Eu nu cred in metamorfoze peste noapte– pana ieri era omida, azi e fluture”, a mai spus Tudose.

El a spus ca nu isi doreste ca Pro Romania sa intre la guvernare cu Viorica Dancila premier, ci cu „o parte din PSD, care pleaca de acolo, cu un guvern de sustinere nationala, parlamentara, gasita o formula normala la cap”.

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca a fost confirmat candidat ALDE la Presedintie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos