Mihai Tudose il sustine pe Klaus Iohannis: „Votati cu capul, nu cu inima, cum se tot spune”

17317

Mihai Tudose, fost premier din partea PSD, ii indeamna pe simpatinzatii sai sa voteze cu „capul”, nu cu „inima” (Sloganul electoral al Vioricai Dancila). „Nu discutam despre ceva lipsit de importanta, despre un subiect obisnuit, ci despre persoana pe care o vedem in fruntea CSAT-ului, despre comandantul fortelor armate, despre persoana care va conduce politica externa a Romaniei”, subliniaza Tudose.

„Eu cred ca nu este vorba despre ‘un vot cu inima’, cum tot am auzit, ci despre un vot cu capul. Totusi, nu discutam despre ceva lipsit de importanta, despre un subiect obisnuit, ci despre persoana pe care o vedem in fruntea CSAT-ului, despre comandantul fortelor armate, despre persoana care va conduce politica externa a Romaniei. Presedintele va sta in fruntea CSAT-ului si va reprezenta tara in lume, vorbind doar despre principalele atributii”, arata Tudose pentru debraila.ro.

El a subliniat ca votul la prezidentiale „poate fi doar rational”.

„Ca de fiecare data, voi merge la vot, insa, pe 24 noiembrie, votez in Diaspora, intr-o sectie din Bruxelles, sa vad cum decurge procesul electoral. Nu pot decat sa ii indemn pe toti brailenii si pe toti romanii sa voteze, mai ales tinand cont de importanta momentului. Este vorba despre cine ne va reprezenta in urmatorii cinci ani, despre un vot care poate fi doar rational, dincolo de orice simpatii sau antipatii”, a mai spus Tudose.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos