Mihai Tudose, un nou motiv de galceava in PSD – ”Nu voi vota noul guvern cu Tudose in frunte! Ar fi impotriva tuturor lucrurile in care cred!”

444

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat oficial nominalizarea lui Mihai Tudose pentru postul de premier şi a afirmat că aceasta îndeplineşte criteriile de integritate. Parlamentarul PSD Liviu Pleșoianu anunță pe pagina de socializare că nu va vota „noul guvern cu Mihai Tudose în frunte”, informeaza stiripesurse.ro.

„Am spus că, după moțiune, conducerea PSD va avea zile grele cu mine. …Le recomand să le scurteze. Pentru că azi e prima: NU voi vota noul guvern, cu Mihai Tudose în frunte! Ar fi ÎMPOTRIVA tuturor lucrurilor în care cred. Nici eu, nici cei care ne-au votat NU suntem bătaia de joc a NIMĂNUI! Este LAMENTABIL ce s-a întâmplat azi…

P.S. Voi reveni cu un comentariu pe larg. Între timp, #INSIST ca nimeni din partid să nu încerce să mă convingă, pe NICIO cale. NU voi vota un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose premier. Punct.”, scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos