Loading...
Mii de tineri au scandat impotriva PSD la cel mai important festival de la mare! „PSD, ciuma rosie! Cred ca noi, astia tineri, o sa schimbam tara asta” – Circul Politic

Mii de tineri au scandat impotriva PSD la cel mai important festival de la mare! „PSD, ciuma rosie! Cred ca noi, astia tineri, o sa schimbam tara asta”

Un incident a avut loc duminica seara la Festivalul Neversea, desfasurat pe o plaja din Constanta, cand, in timpul recitalului artistului Grasu XXL, sunetul si luminile de pe scena au cazut la scurt timp dupa ce cantaretul a injurat Guvernul Romaniei. Cei cateva mii de spectatori au scandat apoi „PSD, ciuma rosie”, relateaza News.ro.

Ulterior, organizatorii au rezolvat problema si au spus ca pana de curent a fost determinata de un generator defect, iar artistul s-a urcat pe scena si a afirmat ca generatia tanara va schimba tara.

Cantaretul formulase injurii, la un moment dat, in timpul unei piese, la adresa Guvernul Romaniei, iar dupa cateva minute scena a ramas fara curent si sunet, moment in care spectatorii au scandat „PSD, ciuma rosie”. Apoi, cineva a urcat pe scena si a spus celor prezenti : „Sper sa fie o problema de jos si nu de sus”. A urmat o pauza de aproximativ 40 de minute , dupa care Grasu XXL si-a continuat showul.

La finalul recitalului, Grasu XXL a spus celor prezenti: „Ma uit asa la voi si eu vad speranta. Cred ca noi, astia tineri, o sa schimbam tara asta. (…) Nu ma intereseaza politica, nu m-a interesat niciodata, dar ce stiu este ca energia asta o sa salveze Romania. Trebuie sa stiti ca in lumea asta plina de ura, de igoranta, pana la urma, doar dragostea invinge”, a spus Grasu XXL. Ulterior, cantaretul a mentionat incidentul pe pagina sa de Facebook, parand neconvins de coincidenta.

Directorul de marketing al festivalului, Edy Chereji, a declarat ca a fost o problema legata de un generator care s-au defectat, organizatorii convenind cu artistul sa-l schimbe si ca acesta a fost motivul pauzei. Chereji a precizat ca organizatorii festivalului Neversea nu fac politica.

Festivalul Neversea are loc intre 5-8 iulie pe plaja Modern din Constanta si se afla la a doua editie.

Mii de tineri au scandat impotriva PSD la cel mai important festival de la mare! „PSD, ciuma rosie! Cred ca noi, astia tineri, o sa schimbam tara asta” was last modified: iulie 9th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close