Ministrii francezi Manuel Valls si Bernard Cazeneuve se vor intalni cu Basescu, Ponta, Dusa si Campeanu

488

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, si ministrul-delegat pentru Afaceri Europene, Bernard Cazeneuve, vor avea la Bucuresti niste intalniri cu presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta, ministrii Muncii si de Interne, Mariana Campeanu si Mircea Dusa, anunta Ambasada Frantei.

Ministrul de Interne, Manuel Valls, precum si ministrul-delegat pentru Afacerile Europene, Bernard Cazeneuve, vor efectua miercuri, 12 septembrie, si joi, 13 septembrie, o vizita in Romania, pentru a discuta cu autoritatile romane pe tema incluziunii sociale a cetatenilor romani apartinand minoritatii rome. Acestia se vor intalni cu Traian Basescu, presedintele Romaniei, Victor Ponta, primul ministru, Mircea Dusa, ministrul de Interne, precum si Mariana Campeanu, ministrul Muncii, Familiei si Securitatii Sociale”, se arata intr-un un comunicat de presa al Ambasadei Frantei.

Potrivit sursei citate, cei doi oficiali francezi vor sustine, miercuri, o conferinta de presa comuna cu premierul Victor Ponta de la ora 18.45 la Palatul Victoria, unde va fi semnat si un acord bilateral de cooperare in domeniul incluziunii sociale a cetatenilor romani de etnie roma.

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos